English Romanian
English Romanian

Totem of design - O noua abordare multimedia

Totem of design este compania italiana ce produce obiecte de lux destinate comunicarii prin imagini si interactivitate.

Solutiile de afisaj rezultate astfel isi gasesc locul in cele mai elegante si pretentioase spatii si reusesc sa transmita un mesaj cu mult inainte de a fi utilizate.

VENICE


Totem of Design aduce o abordare noua tehnologiei, transformand solutiile hardware in elemente estetice ce atrag atentia la fel de mult ca si continutul.

Liniile si formele designului de lux Italian, fac din produs un obiect de exceptie capabil sa transmita idei inainte de a fi utilizat. Emotia apare chiar in momentul cand este observant, iar tehnologia devine astfel un promotor invizibil.

ARLECCHINO


Conceptul Totem of Design se bazeaza pe estetica, calitate si materiale atractive, oferind cele mai inovatoare tehnologii integrate in obiecte de design unice si elegante. Fiecare dintre obiectele astfel obtinute sunt personalizate si exprima propriile lor povesti.

MONNALISA

GBC aduce Totem of Design in Romania
 
Incepand cu primavara lui 2018, GBC Exim a devenit unicul importator de sisteme Totem of design in Romania.
 
Comunicarea digitala este tot mai utilizata, fapt ce determina ca industria solutiilor de afisaj sa progreseze si sa ramana competitiva. Solutiile ToD sunt proiectate sa exprime eleganta, creativitate, atitudine puternica.