English Romanian
English Romanian

 Solutii de conferinta la standarde ridicate: Televic Conference

 

Compania Televic Conference

aduce meeting-urile moderate la un nivel superior de calitate folosind unele dintre cele mai inovatoare sisteme din industrie. Gama Televic cuprinde solutii de conferinta. Acestea au rolul de a imbunatati experienta unui meeting prin simplificarea procesului de decizie.

Exista trei caracteristici-cheie care cresc eficienta meeting-urilor: sunetul impecabil, video clar, si o concentrare stabila. Cele mai mari institutii internationale, parlamentele locale, consiliile orasenesti si salile de consiliu din intreaga lume pot conduce meeting-uri de succes folosind solutiile companiei Televic Conference.

Un plus de inovatie adus de Televic: Gama D-Cerno

Televic Conference si-a concentrat atentia in mod deosebit pentru a creste calitatea meeting-urilor, iar rezultatul s-a concretizat prin aparitia gamei D-Cerno. Aceasta ofera partilor interesate unitati de incredere plug & play cu sunet digital, butoane touch cu sensor si microfon protejat.

Produsele D-Cerno ofera sunet de o calitate superioara fata de cele oferite de multe alte branduri. Sunetul natural este exact ceea ce poate asigura succesul unui meeting wireless, calitatea sa ridicata imbunatatind inteligibilitatea si reducand oboseala. Astfel, participantii vor fi mult mai implicati in discutie si vor lua decizii mai bune intr-un timp mai scurt.

D-Cerno D SL si D-Cerno C SL

Televic Conference a conceput unitatile de conferinta D-Cerno D SL (unitate Delegat) si C SL (unitate Presedinte) cu un design modern, atractiv si contemporan. Acestea sunt de fapt succesorii primei versiuni a unitatilor D-Cerno lansate in 2010.

Microfonul

contine un buton touch senzitiv care ofera un feedback tactil placut si silentios. Butonul fizic incorporeaza un indicator de status microfon care este rosu atunci cand este activat, si verde pentru functia cerere.

Unitatea Presedinte

contine un buton suplimentar de prioritate pentru a prelua controlul asupra intalnirii. Acest lucru se realizeaza oprind toate microfoanele active si folosind un buton next-in-line pentru a controla ordinea in care vorbitorii iau cuvantul.

Unitatile D-Cerno D SL si C SL sunt optimizate pentru folosire in situatii diferite. Fie ca sunt folosite de un participant care sta la masa sau in picioare, unitatii ii poate fi atasat un microfon de o lungime potrivita pentru situatia respectiva. Televic a conceput microfoanele standard cu blocare prin surub ce pot fi folosite in aceste situatii. Exista in acest caz optiunea de a folosi microfoane de 30, 40, 50 sau 70 centimetri. Deoarece unitatea are un microfon detasabil, aceasta optiune are rolul de a optimiza volumul de transport si de a permite o gestionare usoara a stocurilor.

 

banner_televic_site_dreapta.png