English Romanian
English Romanian

  Solutii vizuale pentru conferinta NATO de la Bucuresti

 

Cea de a 63-a Sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO (AP NATO) a avut loc luna aceasta in cadrul Parlamentului Romaniei.

Adunarea reuneste 266 membri cu drepturi depline ai legislativelor din cele 29 de tari membre NATO, la care se adauga delegati din cele 12 tari asociate, delegati din tarile cu statut de membri asociati mediteraneeni si observatori parlamentari.

Context

Cu aceasta ocazie, Camera Deputatilor a fost intregita cu echipamente noi de videoproiectie si control, care sa faca fata celor peste 270 de membri ce urmau sa ia parte la conferinte si intruniri, dar care sa corespunda cerintelor mediului GOV.

Proiectii impresionante cu echipamente profesionale Sony Laser VPL-FHZ700L


Sony Laser VPL-FHZ700L LCD are o rezolutie wide 1920x1200 WUXGA si o capacitate de proiectare de pana la 15 m, fiind astfel ideal pentru incaperile de dimensiuni mari precum Camera Deputatilor.

Folosind concomitent tehnologia 3LCD BrightEra si cea Laser, FHZ700L este capabil sa proiecteze imagini naturale la cele mai inalte standarde, iar functia Reality Creation ofera si mai multa stabilitate fiecarui pixel. Pentru mediul guvernamental, modelul aduce nenumarate avantaje precum consumul redus de energie, costuri de functionare reduse sau durata de viata prelungita a lampii cu pana la 20,000 ore.

Prezentarile interactive sunt incurajate prin prezenta telecomenzii wireless Presenter Logitech cu o raza de actiune de peste 30 m. Toate cablurile, accesoriile si conectorii aferenti au fost asigurati de GBC.

Sursa: CDEP


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact

 


  

 solutii videoproiectie parlament