English Romanian
English Romanian

 Solutii integrate digital signage SONY pentru Ernst & Young

 

 

"In cadrul colaborarii noastre, GBC Exim SRL a dat dovada de un grad ridicat de profesionalism. Solutiile tehnice precum si asistenta oferita, ii fac sa isi merite titlul de TRUE VALUE ADDED DISTRIBUTOR " - Mihai Lupu, Digital and Multimedia Officer, E&Y

 

Ernst & Young este una dintre cele patru companii ale grupului supranumit Big Four -  lideri in servicii profesionale la nivel global - si ofera servicii integrate de audit, asistenta fiscala, servicii de asistenta sau asistenta in tranzactii catre companii multinationale si locale.

 

Context

Ernst & Young a avut nevoie de implementarea unei solutii integrate de afisaj digital pentru distribuirea mesajelor corporate in toate sediile, care sa permita administrarea remote dintr-un singur punct central: Bucuresti.

Fiind distribuitor autorizat Sony in Romania, GBC gaseste solutia  ideala in echipamentele BRAVIA care indeplinesc si depasesc cerintele Ernst & Young, oferind nenumarate beneficii pentru mediul corporate.

 

Solutie GBC & SONY

Solutia tehnica proiectata de GBC pentru cele patru sedii si furnizata de Sony consta in echipamente Digital Signage BRAVIA interconectate si controlate prin aplicatia TMD, pusa la dispozitie de producator. 

 

Avantaje

- Sony BRAVIA ofera nenumarate avantaje in afisajul digital precum calitatea imaginii 4k, Android TV, solutii remote sau solutii de stocare a datelor. In plus, prin implementarea unei solutii BRAVIA, utilizatorul beneficiaza si de licenta TMD.

- TMD Sony este o aplicatie software flexibila ce asigura eficientizarea costurilor de utilizare si elimina necesitatea implementarii unor solutii de stocare a datelor. Prin instalarea aplicatiei direct pe display-ul de afisaj BRAVIA, datele vor fi salvate pe serverul Sony, iar fisierele pot fi accesate de oriunde prin platforma TMD.

 

Rezultat

Prin solutia furnizata de Sony, Ernst & Young beneficiaza de avantajele depline pe care display-urile de afisaj le ofera comunicarii organizationale interne si externe.

Platforma intuitiva permite administratorilor sa controleze continutul afisat de oriunde cu usurinta, avand la dispozitie multiple posibilitati de personalizare. Pentru o si mai buna gestionare, software-ul aplicatiei permite gruparea display-urilor pe categorii (in functie de departament, zona, audienta etc). De asemenea, aplicatia permite adaugarea feed-urilor social media, Vreme, RSS personal etc.

 


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact