English Romanian
English Romanian
INTEGRATED AV SOLUTIONS

 

REFERINTE         NOUTATI         SUPORT       

1. CANVAS Jupiter.
Fii prezent in fiecare colt al companiei, de oriunde, de pe orice dispozitiv.

 
Canvas transforma dispozitivele personale intr-un video-wall portabil si asigura conectare si acces instant catre informatiile vizuale de oriunde.
Distribuie feed-uri ale camerei video, pagini web, aplicatii sau date in timp real, totul pentru un management cat mai corect si facil.

Canvas ridica munca in echipa la un nivel nou si permite utilizatorilor de la distanta sa fie atat surse, cat si destinatari ai informatiilor vizuale.

Beneficii:

Canvas permite administratorilor sa adnoteze direct pe inregistrarea video impartasita cu ceilalti colegi de la distanta, pe o gama larga de dispozitive.
Permite incercuire, adnotare, etichetare, identificare pentru zonele de interes, direct pe filmarea live.
Tastatura poate fi utilizata pentru a scrie comentarii pe video live.
Bara cu instrumente permite utilizarea caracterelor speciale si formelor in orice zona a inregistrarii, acolo unde este nevoie de redimensionare, culoare, titlu etc.
Spatiul de lucru poate fi utilizat si ca o tabla de scris whiteboard.

2. Jupiter Catalyst.
Procesoare 4K Display Wall

 
Jupiter Catalyst asigura cea mai inalta rezolutie din lume pentru video wall-uri cu rezolutie 4K pe fiecare display.

Grafica rapida, frame-uri in timp real si cea mai buna performanta a sistemului fata de orice sistem din aceeasi clasa, sunt posibile prin platforma Intel E5 Six-Core Xeon CPU cu sasiu PCI Express 3.0 si 6 sloturi de mare viteza.
Procesoarele Catalyst au fost folosite in beneficiul camerelor de control din toata lumea, in aplicatii educationale, farmaceutice, cercetare si dezvoltare, instalatii militare, guvernamentale etc.

Catalyst permite crearea unui video-wall ce poate integra pana la 112 intrari HD si 28 intrari 4K, dar si 12 iesiri 4K. Interfata grafica este foarte usor de utilizat si permite operatorilor sa integreze imagini oriunde in cadrul video-wall-ului.

Pentru o oferi o experienta cat mai placuta utilizatorilor, procesorul Catalyst este livrat impreuna cu software-ul Canvas 5.

3. Jupiter PixelNet.
Sistem masiv de scalare 4K pentru Display Wall
 
PixelNet reprezinta o modalitate revolutionara si puternica de a capta, afisa, distribui si controla surse video si audio, direct sau prin IP, pentru aplicatii audiovizuale.

PixelNet adauga suport nativ pentru video 4K, fibra optica, dar si audio pentru sisteme de distributie video scalabil si Ultra HD care suporta un numar nelimitat de intrari si display-uri in locatii multiple.