English Romanian
English Romanian

  GBC proiecteaza infrastructura AV in viitorul sediu BCR

 

Cladirea The Bridge office este un proiect inceput in 2015, care promite sa faca din zona pasajului Basarab noul centru de afaceri de clasa A, din Bucuresti.

Forte Partners, dezvoltatorul acestui proiect, este primul care a constientizat potentialul acestei zone ce prezinta nenumarate beneficii pentru mediul de business, precum: numeroase mijloace de transport, investitii importante finalizate in infrastructura, proximitate fata de Universitatea Politehnica etc.

Un an mai tarziu, in 2016, Banca Comerciala Romana  semneaza un contract de inchiriere pentru o suprafata de 18.000 mp si 5 etaje in viitoarea cladire, care va deveni principalul sediu al bancii.

 

Cel mai important proiect AV din verticala banking pentru anul curent


GBC, integrator AV cu 15 ani experienta si principalul partener Sony, Panasonic, Extron in Romania, este desemnat sa proiecteze si instaleze solutii AV pentru toate spatiile BCR, incluzand automatizari si integrare AV prin rularea de scenarii predefinite.

 

Ce presupune acest proiect?

Proiectarea solutiilor AV integrate pentru principalele linii de activitate: Main Boardroom, Sali de videoconferinta integrate, Sali multifunctionale, AuditoriumHuddle rooms, Digital Signage integrat, Cafetarias and coffee points.

 

De la cele mai mici detalii, la solutii complexe

Pentru toate spatiile BCR, GBC va furniza solutii integrate de videoconferinta, prezentarecolaborare, digital signage si audio, precum si sisteme automatizate de control ce permit rularea scenariilor predefinite in functie de preferintele si conditionarile sistemelor.

Branduri

Sony - solutii de afisaj: colaborare si digital signage

Extron - control si automatizare

Projecta si Screen Innovations - ecrane de proiectie ce pun in valoare echipamentele de videoproiectie

 

 O colaborare de durata

GBC devine astfel un partener de incredere pentru BCR, oferind garantia serviciilor de integrare, dar si servicii de reparatii si mentenanta prin intermediul help-desk-ului disponibil OnSite, 24/7.

Sursa: Forte Parteners / Profit


 

GBC Exim este integrator certificat pentru: Sony, Extron, Panasonic, Chief, Bose, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact

 


  
 solutii videoproiectie parlament