English Romanian
English Romanian

Desktop Digital Conference System – Sistemul de sonorizare implementat la Directia Nationala Anticoruptie

Introducerea unui spatiu de intalniri eficiente implica asigurarea unei bune comunicari intre membrii unui grup de participanti, deseori de origini straine, avand in vedere factori precum vizibilitatea si sonorul in incapere, un control absolut asupra echipamentelor sau confortul participantilor.

Astfel, este nevoie de Sali special amenajate, dotate cu echipamente profesionale ce includ instalatii de sonorizare, sisteme de discutii sau sisteme de traducere simultana.

Spatiul optim dedicat discutiilor si intalnirilor de afaceri a fost realizat prin echipamente usor de utilizat, dar cu un impact major asupra productivitatii si confortului participantilor

sistem de discutii  dedicat pentru 26 de participantiUn sistem de discutii dedicat pentru 26 de participanti

Echipamentul este contruit astfel incat sa faca fata mai multor tipuri de aplicatii. Sistemul audio inclus asigura o sonorizare uniforma si clara pentru toti participantii, iar Unitatea Presedinte detine controlul asupra felului in care decurge o intalnire. Presedintele este cel care acorda cuvantul delegatului si poate inregistra discutiile prin intermediul unui stick USB, direct din Unitatea Presedinte sau prin intermediul unui PC. Este posibila si conectarea prin TCP/IP sau RS232.

In plus, au fost adaugate microfoane wireless dedicate invitatilor, prin care acestia pot interveni in discutii ori de cate ori este nevoie, fiind conectate cu sistemul de discutii si sistemul de sonorizare.

Sistemul sonor, difuzorul impreuna cu amplificatorul, asigura o calitate a sunetului desavarsit si un nivel sonor confortabil printr-o acoperire uniforma a salii. Fiecare participant poate interveni in discutie avand siguranta ca este auzit fara a fi nevoit sa ridice tonul vocii.

Calitatea sunetului este unul dintre cele mai importante elemente intr-o camera de intalniri si discutii. Sunetul trebuie sa se auda fara efecte distorsionate si fara intreruperi, asigurand astfel o discutie naturala si profesionala intre participanti.

Intregul echipament este contruit pe o infrastructura CAT 5/6, ceea ce presupune o alimentare a unitatilor de discutii, a sistemului audio si a functiilor de inregistrare printr-un singur cablu. Transmisia ‘daisy chain’ asigura un mod de operare foarte usor de utilizat prin conectarea rapida a unitatilor microfon cu unitatile centrale si totodata o diagnosticare imediata in cazul unei unitati defecte.