English Romanian
English Romanian

Solutii de conferinta versatile la Primaria Sectorului 4

GBC proiecteaza sala de conferinte la cheie

Incepand cu luna Iulie 2017, Autoritatea Locala a Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti activeaza in cadrul complexului Grand Arena.

Insa acesta este doar un plan provizoriu pentru Primaria Sectorului 4 care urmareste ca in urmatorii ani sa gaseasca un spatiu in care sa se extinda si care sa devina astfel noul lor sediu.

GBC proiecteaza sala de conferinte la cheie

 

Pentru sediul din Grand Arena, GBC a furnizat o solutie la cheie, care a parcurs toate etapele unui proiect complex, de la proiectare si design, la configurare, instalare, training si punere in functiune.

 

Sistemul complet de conferinta si mobilierele aferente au fost proiectate si instalate in urmatoarea configuratie: 36 de microfoane, 35 de delegate si 1 Presedinte.

Echipamentele sunt usor de utilizat, dar cu un impact major asupra productivitatii si confortului participantilor.

Relocare sau extindere. Cum pregatim echipamentele AV?

Avand in vedere posibilitatea de extindere intr-un nou sediu, amenajarea acestei sali a fost realizata dupa cateva criterii esentiale:

Flexibilitate

Sistemul digital de conferinta GONSIN TL-4200 - compus din componente hardware si software - permite extinerea numarului de unitati prin prezenta unei unitati centrale de control.

Interoperabilitate

Echipamente de la producatori ce permit integrarea cu alte echipamente.

Versatilitate

Solutii versatile de conferinta care includ discutii microfon, vot interactiv, inregistrare si control software.