English Romanian
English Romanian

Referinte

 

Proiect GBC si Primaria Sectorului 3 - Sistem Integrat de Preluare, Inregistrare si Transmitere Video

Sistemul Audio-Video al Primariei Sectorului 3: Transparenta Fata de Cetateni

Compania GBC EXIM a implementat un sistem de preluare si distributie imagini video pentru Primaria Sectorului 3. Rolul acestuia este sa preia imaginile din sala de sedinte a Consiliului pentru a le distribui online in timp real.


 

 

 

Gonsin Conference Equipment si GBC

Solutiile pentru conferinte GONSIN oferite de GBC pe piata audio-video din Romania

Gonsin furnizeaza sisteme complete de solutii pentru conferinte, cum ar fi sisteme de discutii, sistem DCS distribuit pentru congrese, sistem de vot interactiv, sistem de interpretare simultana si multe altele.


 

 

 

GBC si Bog'Art - Proiect de executie BMS

GBC a semnat un contract de parteneriat cu dezvoltatorii The Bridge pentru un proiect de executie curenti slabi.

Parteneriatul consta in proiectare si executie BMS (Building Management System), reprezentand un sistem computerizat ce controleaza toate echipamentele electrice si mecanice ale cladirii ca sistemele de ventilatie, sistemul de curent si iluminare, sistemele de securitate si protectie impotriva incendiului.


 

 

 

Renault Romania - Centrul de Cercetare Titu

GBC si Immersion construiesc primul sistem CAVE pentru Renault in Romania

Sistemul CAVE (Cave Automatic Virtual Environment) este un instrument de inalta tehnologie utilizat in dezvoltarea viitoarelor modele de vehicule Renault, ce permite Simularea Realitatii Virtuale si Testarea componentelor fizice in Mediu Simulat Virtual.


 

 

 

Muzeul Astra Sibiu prinde viata cu solutii video mapping Panasonic
Muzeul Astra (Sibiu), PaMM - Pavilionul Muzeal Multicultural

Design-ul, proiectarea si instalarea unei solutii de mapping arhitectural interactiv.

Utilizand videoproiectoare de ultima generatie Panasonic, am creat o zona de mapping arhitectural interactiv in care publicul descopera, prin simpla miscare a mainilor in aer, relatii intre obiectele expuse, facand conexiuni intre ele sau primind informatii despre relatiile dintre obiectele deja existente.


 

 

ROMATSA - Turn control 360 grade
ROMATSA - Turn control 360 grade

Implementarea unei solutii de videoproiectie cilindrica, cu rolul de a simula un panou de control aerian.

Romatsa sau Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian este o institutie infiintata in anul 1992 si aflata sub aripa Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, care se ocupa de Managementul traficului Aerian.


Sisteme de discutii si vot dedicate institutiei Primariei

Solutii hardware si software inovatoare ce simplifica si imbunatatesc procesele de lucru.

Pentru a indeplini necesitatile de colaborare ale Primariei, sala de intalniri a fost echipata cu sisteme de discutii si vot, sistem de inregistrare a sedintelor, sistem de afisaj si sistem de sunet.


 

panasonic-umfca
Facultatea de medicina si farmacie CAROL DAVILA (Bucuresti)

Solutii de colaborare dedicate mediului educational

Modernizarea salilor de curs, laboratoarelor si amfiteatrelor, in functie de volumetriile salilor si arhitectura cladirii, prin introducerea solutiilor de videoproiectie si control.


avon-videoconferinta
AVON Romania Sediu (Bucuresti)

Sistem de VIDEOCONFERINTA adaptat timpurilor prezente

GBC, in parteneriat cu ETA2U, au proiectat o solutie tehnica alcatuita din echipamente Vaddio de ultima generatie: matrice audio-video, Microfoane de plafon, Camera video Vaddio RoboSHOT, precum si amplificatoare audio sau incinte acustice Extron.


Cladirea The Bridge Office (Bucuresti)

Cel mai important proiect AV din verticala banking pentru anul curent

GBC, integrator AV cu 15 ani experienta si principalul partener Sony, Pansonic, Extron in Romania, este desemnat sa proiecteze si instaleze solutii AV pentru toate spatiile BCR, incluzand automatizari si integrare AV prin rularea de scenarii predefinite.


Ernst & Young Office (Bucuresti)

Furnizor de solutii integrate digital signage Sony | TDM

Fiind distribuitor autorizat Sony in Romania, GBC gaseste solutia  ideala in echipamentele SONY BRAVIA care indeplinesc si depasesc cerintele Ernst & Young, oferind nenumarate beneficii pentru mediul corporate.


sali-de-videoconferinta-solutii-afisaj-fitbit
Fitbit Romania (Bucuresti)

Sali de videoconferinta si solutii de afisaj pentru cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare Fitbit din Europa

Fitbit, compania americana care a cumparat Vector Watch incredinteaza viitorul lor sediu avangardist GBC-ului, pentru proiectarea si implementarea solutiilor de videoconferinta.


Ministerul Justitiei (Tribunalul Dolj)

Solutii de colaborare pentru institutii guvernamentale

Solutia de videoconferinta instalata in incinta Tribunalului Dolj implica amenajarea a trei sali situate pe niveluri diferite si crearea unei conexiuni care sa permita transferul de informatii audio-video intre acestea. Sala de Tribunal a fost conectata astfel cu sala de audieri si biroul presedintelui.


Camera Deputatilor - Palatul Parlamentului (Bucuresti)

Solutii vizuale cu echipamente profesionale dedicate mediului GOV

Cea de a 63-a Sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO a avut loc luna aceasta in cadrul Parlamentului Romaniei. Cu aceasta ocazie GBC a raspuns cerintelor Camerei Deputatilor, oferind solutii profesionale de videoproiectie, control si conectivitate.


solutii-conferinta-primarie
Administratia publica (Primaria sectorului 4, Bucuresti)

Solutii de conferinta versatile si flexibile

Incepand cu luna Iulie 2017, Autoritatea Locala a Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti activeaza in cadrul complexului Grand Arena.

Pentru sediul din Grand Arena, GBC a furnizat o solutie la cheie, care a parcurs toate etapele unui proiect complex, de la proiectare si design, la configurare, instalare, training si punere in functiune.


Compania Misys Romania (Bucuresti)

Solutii automatizate de colaborare pentru sali de videoconferinta si open space

GBC este furnizor de solutii integrate pentru Misys, asigurand prin inovatie cele mai potrivite solutii de infrastructura IT si dotari specifice audio-video pentru dezvoltarea rapida a companiei.


sistemul_simulator_navigatie_ceronav
Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV, Constanta)

Noul Simulator de vizualizare al puntii principale de navigatie CERONAV

Exercitiile de antrenament si pregatire se vor desfasura in incinta unui simulator de navigatie ce imita bordul unei nave reale, iar simulatorul de vizualizare va reda o proiectie cilindrica de 240 grade, pe un ecran cu lungimea de 24 m.


Solutii de proiectie si afisaj profesional
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (Bucuresti)

Continuam proiectele GBC in domeniul educational la UMF Carol Davila

Decizia de a introduce tehnologie moderna in universitate este una fireasca in contextul societatii moderne actuale unde avem nevoie sa implementam noi metode de predare si invatare, adaptate secolului prezent.


ancpi-mentenanta
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI, Bucuresti)

GBC asigura planul de mentenanta perfect

Pentru a 2-a oara consecutiv, GBC este ales de catre ANCPI, in urma unei licitatii publice, pentru asigurarea serviciilor de mentenanta a sistemelor de videoconferinta din cadrul institutiei. Astfel, GBC pune la dispozitia ANCPI servicii de Helpdesk telefonic, diagnosticare si reparatie prin pachete personalizate de mentenanta


LiveStreaming la Curtea Constitutionala
Curtea Constitutionala a Republicii Moldova

LiveStreaming pentru sedintele

Incepand cu luna luna Mai, publicul larg are posibilitatea de a urmari sedintele de judecata publice desfasurate in incinta Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, prin intermediul unei solutii live streaming


Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud (Bistrita-Nasaud)

Echipamente inovative de digitizare si scanare 3D

Implicat intr-un proiect de amenajare, functionare si revitalizare, Muzeul Judetean Bistrita-Nasaud a fost redeschis si ofera vizitatorilor o  viziune noua asupra patrimoniului cultural prin solutii inovative adaptate timpurilor prezente.


Domeniul Coroanei Segarcea (Dolj)

Integrarea tehnologiei moderne Audio-Video 

Domeniul Coroanei Segarcea, un brand ce poarta insemnele blazonului si a cununei de crini regali, beneficiaza recent de solutii moderne de afisaj profesional si control AV, integrate intr-o cladire arhitecturala ce dateaza din 1908.


Hotel Intercontinental (Bucuresti)

Proiectarea unei sali multifunctionale modulare 

Sala Fortuna din incinta Hotelului Intercontinental a fost proiectata astfel incat sa permita crearea a doua sali de conferinta de dimensiuni medii, separate printr-un perete glisant, sau o singura sala ideala pentru evenimente de mare anvergura. 


Consiliul Superior al Magistraturii (Bucuresti)

Traducere simultana Wireless IR 

Echipamentele de traducere simultana sau consecutiva ce utilizeaza tehnologia Wireless IR, permit interpretului sa realizeze traducerea in timp real, fara alte echipamente auxiliare. 


panourilor SMD in proiecte videowall
Platinia Lounge Residence (Cluj)

Avantajele alegerii panourilor SMD in proiecte videowall

Platinia Lounge Residence beneficiaza de un panou SMD amplasat pe doua laturi ale complexului, cu un mod de imbinare continuu, oferind avantajul de a reda o imagine de dimensiuni foarte mari, vizibila astfel din doua unghiuri total diferite.


Cinematograful Gloria (Bucuresti)

Proiectarea unei sali D-Cinema la cheie

Amenajarea si integrarea completa a tuturor echipamentelor si mobilierelor necesare unei sali de cinema functionale destinate publicului larg. 


Administratia Prezidentiala a Romaniei (Bucuresti)

Afisaj si eleganta la cel mai inalt nivel 

Pentru ca suntem intotdeauna deschisi colaborarii si proiectelor noi, impreuna cu partenerul  O-Video, am finalizat proiectul “Solutii de Prezentare la Administratia Prezidentiala a Romaniei”, o referinta in industria AV din Romania. 


Primul planetariu portabil a ajuns la Observatorul Astronomic
Observatorul Astronomic (Bucuresti)

Primul planetariu portabil a ajuns la Observatorul Astronomic

Incepand cu luna octombrie, Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din Bucuresti dispune de un echipament performant de videoproiectie special creat cu scopul de a ne ajuta sa intelegem si sa observam felul in care functioneaza universul.


Tehnologii moderne dedicate Muzeelor -Antipa
Muzeul Grigore Antipa (Bucuresti)

Tehnologii si solutii moderne dedicate Muzeelor

Muzeul Grigore Antipa face parte dintre institutiile ce se bucura de modernizare prin intermediul tehnologiei prezente. Prin introducerea Audioguide-urilor dedicate vizitatorilor, Muzeul Antipa reuseste sa transmita cu adevarat povestile exponatelor si sa transpuna astfel fiecare vizitator in multitudinea de scenarii, nu doar vizual, dar si auditiv.


Sisteme de discutii si sonorizare implementate la DNA
Directia Nationala Anticoruptie (Bucuresti)

Sisteme de discutii si sonorizare implementate la DNA

Introducerea unui spatiu de intalniri eficiente implica asigurarea unei bune comunicari intre membrii unui grup de participanti, deseori de origini straine, avand in vedere factori precum vizibilitatea si sonorul in incapere, un control absolut asupra echipamentelor sau confortul participantilor.


Sisteme de management al fluxului de clienti
Administratia publica (Primaria Sectorului 3, Bucuresti)

Sisteme de management al fluxului de clienti

Pentru a reduce timpul de asteptare la cozi, dar si pentru a dezvolta un serviciu confortabil si eficient pentru public si pentru angajat, implementarea unui sistem de gestionare al fluxului de persoane devine o optiune din ce in ce mai cautata de institutii din domenii variate precum retail, banci, sanatate sau alte institutii publice.


sistem de securitate si control, detectie si stingere incendiu
Caile Ferate Romane (Arad)

Contributia GBC la primul centru modern de control al traficului feroviar din Romania

GBC a fost executant si integrator de specialitate pentru intreaga solutie, folosind echipamente si accesorii de ultima generatie, impreuna cu servicii de punere in folosinta, configurare si testare adecvate. Integrarea componentelor de monitorizare si control centralizat a solutiilor auxiliare instalate a fost o provocare si o realizare unica pe plan national.


Solutii de afisaj digital si sisteme Video Wall
Accenture Romania (Bucuresti)

Solutii de afisaj digital si sisteme Video Wall

Sistemele Video Wall reprezinta cea mai noua si eficienta unealta de promovare indoor si outdoor, pentru organizatii sau agentii guvernamentale.


amfiteatru educational modern
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (Bucuresti)

Un amfiteatru modern - Petre S. Aurelian

Instrumentele moderne de predare au un efect pozitiv asupra dezvoltarii cognitive, iar o educatie de calitate are efecte pozitive dincolo de orele de curs.


Implementarea solutiilor de videoconferinta la ministerul educatiei
Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (Bucuresti)

Videoproiectie, Audio Conferinta, Video Tracking, Traducere Simultana si Voting pentru sala de conferinte sistem centralizat de comanda si control si integrare cu mobilierul existent

Crearea unui mediu de colaborare virtuala care sa depasesca limitele impuse de distanta sau resurse este posibila datorita solutiilor dedicate pe care piata le ofera.