English Romanian
English Romanian

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara alege GBC pentru contractul de mentenanta

 

Pentru a 2-a oara consecutiv, GBC este ales de catre ANCPI, in urma unei licitatii publice, pentru asigurarea serviciilor de mentenanta a sistemelor de videoconferinta din cadrul institutiei. Astfel, GBC pune la dispozitia ANCPI servicii de Helpdesk telefonic, diagnosticare si reparatie prin pachete personalizate de mentenanta.

centru-service-autorizat

Centrul de service autorizat GBC, localizat in Strada Eugen Lovinescu, Nr. 14, Bucuresti, ofera servicii de mentenanta prin pachete personalizate in functie de necesitatile beneficiarului si raspunde cu promptitudine nevoilor acestuia prin:

  • Operativitate - interventii rapide si eficiente atat la sediul ANCPI cat si in service-ul GBC
  • Preturi competitive - pachete de mentenanta personalizate dupa nevoile beneficiarului
  • Incredere - helpdesk si personal dedicat 

 

 

Un plan de service profesional

Prin implementarea pachetului de servicii de mentenanta, ANCPI are siguranta ca o eventuala defectiune a echipamentelor incluse in planul de mentenanta nu va afecta in nici un fel activitatea institutiei intrucat GBC va asigura inlocuirea in timp util a acestora.

plan-service-profesionalUn aspect important al planului de service este faptul ca beneficiarul dispune de un personal dedicat pregatit sa intervina oricand, iar achizitionarea acestui serviciu asigura o echipa de suport tehnic pregatita sa asiste la problemele aparute in utilizarea echipamentelor

 

Avantajul

Avand in vedere posibilitatea de extindere intr-un nou sediu, amenajarea acestei sali a fost realizata dupa cateva criterii esentiale:

Fiind o institutie de stat care nu dispune de timp sau resurse necesare pentru acoperirea problemelor de mentenanta sau reparatie a echipamentelor in regim propriu, ANCPI opteaza pentru externalizarea acestui serviciu, economisind astfel timp si bani. Planul de service are in vedere intretinerea echipamentelor prin curatare periodica, astfel incat sa prelungeasca durata de viata a acestora, diagnosticare, reparatie si suport tehnic