English Romanian
English Romanian

Noutati

GBC dobandeste certificarea “PSNI Global Deployment Certification”

Radu Popp si Cristian Grecu sunt integratori PSNI certificati

Companiile cu certificare PSNI ofera o experienta superioara pentru clienti, furnizand constant servicii excelente de integrare pentru orice proiect si in orice loc.

 

GBC a devenit partener autorizat Sennheiser pe categoriile “AV Integration Specialist” si “Proffesional Audio”

GBC si Sennheiser pentru un sunet perfomant si de calitate

Parteneriatul GBC-Sennheiser va duce sunetul la alt nivel in proiectele voastre si in domenii variate de activitate.

 

 

GBC Distribuitor RH in Romania

GBC si Renkus-Heinz partenerii tai audio-video

GBC a devenit partenerul Renkus-Heinz in Romania si va distribui produsele RH in solutiile sale Integrate si personalizate audio-video.

 

 

GBC Membru Deplin AVIXA

AVIXA – Descoperiti ce poate face industria AV pentru voi

AVIXA este Asociatia pentru Experienta Audiovizuala si Integrata si organizatorul evenimentelor InfoComm din intreaga lume si co-detinator al Integrated Systems Europe. AVIXA este un hub pentru colaborare profesionala, informatii si comunitate, si resursa cea mai importanta pentru standarde AV, certificare, training, market inteligence si leadership.

 

 

GBC Membru PSNI Global Alliance

Avantajele colaborarii cu PSNI

PSNI Global Alliances - Este alianta integratorilor de elita ai tehnologiei, distribuitorilor, producatorilor si partenerilor de service din intreaga lume. Reteaua PSNI permite liderilor din industrie sa-si extinda influenta, sa-si imbunatateasca capacitatile si sa-si multiplice resursele. Toate aceste demersuri se realizeaza in conformitate cu cele mai inalte standarde din industrie.

 

 

Prezentare Panasonic la sediul GBC

Importanta sistemului de comunicatii vizuale HD

Takeshi Takita, Chief Panasonic a prezentat in urma vizitei sale la sediul GBC, cele mai noi codecuri destinate segmentului de videoconferinte si un software performant ce poate fi utilizat pentru camerele PTZ.

 

 

GBC Exim Partener HP

Traditie si performanta de top pe piata mondiala de IT

Pierre Jover, General Manager si Vicepresedinte HP EMEA Channel a oferit GBC titlul de membru al programului HP Partner, precum si calificarea HP Business Partner FY18.

 

 

GBC Exim Autorizat Cisco

GBC Primeste Cisco Select Certified Partner Award

GBC este de acum autorizata in mod oficial sa comercializeze, sa instaleze si sa ofere suport pentru solutiile Cisco in sud-estul Europei.

 

 

DataPath - Un Nou Partener in Portofoliu GBC

Excelenta prin Design este sintagma care pare sa descrie solutiile oferite de Datapath

Datapath ocupa un loc important pe segmentul IT inca din 1982, devenind distribuitor pe cinci continente si avand clienti in peste 100 de tari din intreaga lume in prezent

 

 

ZOOM - GBC EXIM Devine Reseller Autorizat Zoom pentru zona EMEA

Inspiratie Americana in Comunicarea Video Corporate: Zoom

GBC a incheiat un parteneriat cu compania americana Zoom, devenind reseller autorizat Zoom pentru zona EMEA. GBC a beneficiat de toate trainingurile si certificarile necesare pentru a oferi solutii Zoom

 

 

Catchbox: Stimuland o Cultura a Dezbaterii Autentice

Inteligenta, Inovatie si Putina Distractie: Catchbox Pro

Modulul Catchbox Pro este solutia care sporeste implicarea audientei in cadrul evenimentelor mari. Rolul sau este de a converti transmitatorul de la curea sau lavaliera intr-un microfon ce poate fi aruncat de la un vorbitor la altul.

 

 

Standarde de Top si Calitate de Exceptie: Videoproiectoarele JVC

Videoproiectie Next-Level: Screen Innovations pentru Extra-Calitate

Categoria Home Cinema este locul perfect in care folosirea unui videoproiector de top devine o necesitate. Acest dispozitiv poate imbunatati semnificativ proiectia de continut astfel incat utilizatorul sa aiba o experienta net superioara celei de cinema, totul din confortul propriei sale case.

 

 

Ecrane de Proiectie cu Cadru Rigid CORI

Solutiile HELGI CORI: Avantaj si Fiabilitate pentru domeniile Business si Educational

Ecranele de proiectie Cori sunt concepute de HELGI ca raspuns la nevoile operatorilor din domeniul audio-vizual. Astfel, acestia pot cumpara sau inchiria ecrane foarte rezistente ce pot fi montate si demontate cu usurinta.

 

 

Televic D-CERNO SL

Solutii de conferinta la standarde ridicate: Televic Conference

Compania Televic Conference aduce meeting-urile moderate la un nivel superior de calitate folosind unele dintre cele mai inovatoare sisteme din industrie. Gama Televic cuprinde solutii de conferinta.

 

 

Table Interactive PresTop

O singura tabla interactiva, multiple posibilitati de prezentare

Mesele tactile PresTop sunt solutii interactive ce pot fi utilizate in cadrul evenimentelor sau institutiilor, reusind sa atraga atentia utilizatorilor prin prezentari, desene, mesaje de informare sau colaborare.

 

 

Tehnologie Inogeni

Inregistrare si Streaming la o Calitate Exceptionala

Dispozitivele Inogeni Plug & Play sunt compatibile cu majoritatea platformelor software destinate conferintelor, sedintelor si training-urilor online

 

 

GBC Autorizat IGSU | Securitate la incendiu si protectie civila

Inspectoratul pentru situatii de urgenta autorizeaza GBC

GBC EXIM SRL a primit, in baza Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, autorizatia pentru efectuarea lucrarilor de Instalare si Intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

 

 

Camere de control

Cuburi retroproiectoare DLP si solutii Control room Mitsubishi Electric

Cuburile cu retroproiectoare Mitsubishi incorporeaza tehnologie de proiectie DLP si sursa de lumina LED, economisind energie in sisteme de afisaj avansate.

Gama WE120, cu format 16:9 si 16:10, aduce imbunatatiri considerabile in aplicatii Control Room, oferind un minim de 100,000 h de operare continua in orice conditii de iluminare.

 

 

Solutii Control Room de la JUPITER

Noutati de la JUPITER by InFocus pentru camere de control din orice domeniu.

3 solutii ce vor transforma modul de lucru, atat pentru administratori cat si pentru utilizatori.

Software-ul Canvas, Jupiter Catalyst si Jupiter PixelNet.


Prowise: partenerul tau in solutii educationale digitale
Calitatea si fiabilitatea pe care va puteti baza

Prowise: partenerul tau in solutii educationale digitale

Inceand cu luna Mai, Prowise este disponibil si in Romania, prin dealerul autorizat GBC Exim. Mai mult, odata cu acest parteneriat, GBC Exim a inaugurat si centrul de service autorizat Prowise.


GBC devine partener Platinum
Cea mai mare cifra de afaceri in 2017

GBC devine partener Platinum dupa ce, in 2017, a realizat cea mai mare cifra de afaceri pentru Extron, in Romania.

GBC detine resursele si know-how-ul pentru a aborda cele mai complexe teme de proiectare AV, incluzand certificari Extron pentru proiectare de infrastructuri AV si a sistemelor integrate de comanda si control.


AVer VB342, camera de videoconferinta 4K USB ce integreaza sunet si video

Caracteristicile 4K puternice si echilibrul de culoare asigura un afisaj impecabil, lasand senzatia unei intalniri fata in fata.

Camera, impreuna cu sistemul audio si microfoanele integrate, au fost proiectate pentru a oferi o experienta cat mai realistica intalnirilor la distanta.


teos-manage-sony
TEOS Manage - Solutia pentru un management inteligent al echipamentelor

Cu TEOS Manage esti in control deplin asupra dispozitivelor din reteaua ta, tot timpul.

TEOS Manage simplifica modul de lucru in organizatii oferind posibilitatea de a controla si gestiona toate echipamentele conectate la retea, dintr-o singura platforma minimalista si usor de utilizat.


 

Totem of Design ajunge in Romania - Comunicare digitala eleganta si eficienta

Totem of Design aduce o abordare noua tehnologiei, transformand solutiile hardware in elemente estetice ce atrag atentia la fel de mult ca si continutul.

Liniile si formele designului de lux Italian, fac din produs un obiect de exceptie capabil sa transmita idei inainte de a fi utilizat. Emotia apare chiar in momentul cand este observant, iar tehnologia devine astfel un promotor invizibil.


 

Vaddio DocCam 20 HDBT mai mult decat o camera de documente

Vaddio DocCAM 20 HDBT este o camera de documente cu rezolutie HD 1080p/60fps, ce se monteaza in tavan si ofera zoom optic 20x

Camera este proiectata astfel incat sa fie incastrata in tavan fara a atrage atentia si imbinandu-se perfect cu decorul oricarei incaperi, instalarea avand loc printr-un singur cablu CAT5.


Wingsys Interactive Technology - solutii interactive
Interactivitate, simplitate si design prin solutii MultiTouch Wingsys

Wingsys Interactive Technology este unul dintre producatorii noi pe care GBC ii prezinta pietei locale

Solutiile Wingsys impresioneaza prin optiunile de customizare si intrebuintare, dar si prin simplitatea utilizarii sau design-ul curat.


Da-Lite Wireline Advantage
Da-Lite schimba jocul

Ecranul motorizat Da-Lite Wireline Advantage

Pentru incaperile mari sau foarte inalte, Da-Lite a proiectat un ecran cu totul special ce vine ca o a treia optiune: Da-Lite Wireline Advantage.


 

Datapath Fx4
Noua generatie de solutii de control display Datapath

Datapath castiga InAvation Awards 2018 cu Fx4, la categoria Digital Signage

Datapath Fx4 este un controller de afisaj multi-display, care accepta o gama variata de intrari video, precum si patru iesiri sincronizate Display Port sau HDMI.


ISE2018
GBC prezent la Integrated Systems Europe 2018

Ultimele noutati in materie de tehnologie AV

Ca in fiecare an, echipa GBC a fost prezenta la eveniment pentru a ii sustine pe partenerii nostri, dar si pentru a culege ultimele noutati din industria AV.


 

Pro Display
Display-uri multifunctionale si customizabile de la Pro Display

Pro Display in Romania

Pro Display este o companie britanica conceputa de la idea de a inova si schimba modul in care display-urile de afisaj sunt cunoscute.


Sistemul de videoconferinta AVer VC322
Descopera noul sistem VC Aver dedicat incaperilor Huddle

Sistemul de videoconferinta AVer VC322

Sistemul VC322 include o camera 4K PTZ de videoconferinta, precum si suport de colaborare compatibil cu servicii cloud. Oferind continut de calitate, dar si usurinta in utilizare, sistemul VC322 vine cu un design compact, camera PTZ 4K puternica si beneficii plug-and-play ce aduc utilizatorilor noi experiente in materie de videoconferinta.


Tablete Android All-in-one de la ProDVX
THE ART OF DIGITAL VIEWING

Tablete Android All-in-one de la ProDVX.

Indiferent de necesitati, vei gasi in aceasta gama, tableta ideala pentru aplicatia ta.Gama noua de tablete Android este disponibila in dimensiuni diverse, pornind de la 7 la 32 inch.


neets-sound-bar-sb1
Neets Sound Bar - SB1

Da viata mesajului tau!

Cel mai nou produs Neets din gama Audio promite sa rezolve o problema foarte uzuala in randul salilor de videoconferinta sau intalnire: calitatea slaba a sunetului.


Albiral - un partener pe termen lung pentru solutii de afisaj personalizate

ALBIRAL este o companie spaniola, activa din 1996.

Dedicata proiectarii, fabricarii si distributiei solutiilor de afisaj adresate unei game largi de aplicatii profesionale, precum broadcast, digital signage, control rooms, corporate sau CCTV


GBC aduce SCREEN INNOVATION in Romania

In 2017, Screen Innovation ajunge in Romania prin dealerul autorizat GBC.

Screen Innovation se adreseaza atat zonei Rezidential, cat si Retail sau Corporate, iar gama de produse fabricate de acestia cuprinde: ecrane de proiectie customizabile, fixe sau motorizate, cu sau fara rama; placi pentru video-wall, Zero G - televizorul rulabil.


cledis-tehnologia-viitorului
GBC aduce Tehnologia viitorului pentru afisajul digital: CLEDIS

Cea mai noua si avansata tehnologia de afisaj Sony, a ajuns in Romania prin GBC

CLEDIS este un sistem de afisaj construit dintr-o serie de panouri ce utilizeaza LED-uri ultrafine ca sursa de lumina si suprafete unice de montaj; procesate impreuna sunt capabile sa redea o imagine unitara de cea mai inalta calitate