English Romanian
English Romanian

Noutati

ISE2018
GBC prezent la Integrated Systems Europe 2018

Ultimele noutati in materie de tehnologie AV

Ca in fiecare an, echipa GBC a fost prezenta la eveniment pentru a ii sustine pe partenerii nostri, dar si pentru a culege ultimele noutati din industria AV.


 

Pro Display
Display-uri multifunctionale si customizabile de la Pro Display

Pro Display in Romania

Pro Display este o companie britanica conceputa de la idea de a inova si schimba modul in care display-urile de afisaj sunt cunoscute.


Sistemul de videoconferinta AVer VC322
Descopera noul sistem VC Aver dedicat incaperilor Huddle

Sistemul de videoconferinta AVer VC322

Sistemul VC322 include o camera 4K PTZ de videoconferinta, precum si suport de colaborare compatibil cu servicii cloud. Oferind continut de calitate, dar si usurinta in utilizare, sistemul VC322 vine cu un design compact, camera PTZ 4K puternica si beneficii plug-and-play ce aduc utilizatorilor noi experiente in materie de videoconferinta.


Tablete Android All-in-one de la ProDVX
THE ART OF DIGITAL VIEWING

Tablete Android All-in-one de la ProDVX.

Indiferent de necesitati, vei gasi in aceasta gama, tableta ideala pentru aplicatia ta.Gama noua de tablete Android este disponibila in dimensiuni diverse, pornind de la 7 la 32 inch.


neets-sound-bar-sb1
Neets Sound Bar - SB1

Da viata mesajului tau!

Cel mai nou produs Neets din gama Audio promite sa rezolve o problema foarte uzuala in randul salilor de videoconferinta sau intalnire: calitatea slaba a sunetului.


Albiral - un partener pe termen lung pentru solutii de afisaj personalizate

ALBIRAL este o companie spaniola, activa din 1996.

Dedicata proiectarii, fabricarii si distributiei solutiilor de afisaj adresate unei game largi de aplicatii profesionale, precum broadcast, digital signage, control rooms, corporate sau CCTV


GBC aduce SCREEN INNOVATION in Romania

In 2017, Screen Innovation ajunge in Romania prin dealerul autorizat GBC.

Screen Innovation se adreseaza atat zonei Rezidential, cat si Retail sau Corporate, iar gama de produse fabricate de acestia cuprinde: ecrane de proiectie customizabile, fixe sau motorizate, cu sau fara rama; placi pentru video-wall, Zero G - televizorul rulabil.


cledis-tehnologia-viitorului
GBC aduce Tehnologia viitorului pentru afisajul digital: CLEDIS

Cea mai noua si avansata tehnologia de afisaj Sony, a ajuns in Romania prin GBC

CLEDIS este un sistem de afisaj construit dintr-o serie de panouri ce utilizeaza LED-uri ultrafine ca sursa de lumina si suprafete unice de montaj; procesate impreuna sunt capabile sa redea o imagine unitara de cea mai inalta calitate