English Romanian
English Romanian
 
 
GBC Exim

 
 

Solutii Control Room de la Mitsubishi


Cu o istorie lunga si experienta extinsa, Mitsubishi Electric se numara printe primele companii ce aveau sa introduca, in 1977, sistemele video wall cu tehnologie DLP pe piata AV.

Sistemele video wall Mitsubishi Electric au la baza tehnologii LED si LCD si sunt utilizate in aplicatii Control Room din intreaga lume pentru gestionarea fluxului de trafic, a retelelor de telecomunicatii si energie sau a utilitatilor publice si mijloacelor de transport.


Cuburi retroproiectoare DLP

Cuburile cu retroproiectoare Mitsubishi incorporeaza tehnologie de proiectie DLP si sursa de lumina LED, economisind energie in sisteme de afisaj avansate.

Cea mai cunoscuta gama, WE120, cu format 16:9 si 16:10, aduce imbunatatiri considerabile in aplicatii Control Room, oferind un minim de 100,000 h de operare continua in orice conditii de iluminare.

Beneficii:

Structura stand-alone. Cuburi cu retroproiectie au structura stand-alone ce nu necesita pereti de suport precum display-urile LCD.
Proiectate pentru operare 27x7x365. Tehnologia DLP este o tehnologie de reflectare (nu de transmisie, precum LCD) si este construita pentru operare continua.
Consum redus de energie. Cuburile retroproiectoare DLP necesita mai putin consum decat alte tehnologii.
Caldura dispersata redusa. Fapt ce determina costuri reduse pentru sistemele HVAC.
Design modular ce permite inlocuirea partilor individuale ale sistemului la fata locului. Timpul de inlocuire poate insemna 15 minute.
Costuri de proprietate reduse: consum de energie redus, durata de viata anticipata peste 18 ani. Practic nu necesita mentenanta mai bine de 9 ani cu utilizare continua.

Cuburi retroproiectoare Slim
 
Cuburile Slim sunt gandite pentru incaperi cu spatiu limitat si sunt o solutie alternativa pentru panouri LCD high-end.
Acestea includ un motor cu lentile short-throw ce optimizeaza imaginea de 60", desi au o adancime cu 40% redusa fata de celelalte cuburi cu retroproiectie de pe piata.

Beneficii:
Operare 24/7;
Tehnologie LED Mitsubishi de ultima generatie;
Consum de energie redus;
Design ce permite accesul prin fata pentru mentenanta;

Upgrade Engines
 
Modelele Updrade sunt o investitie inteligenta pentru un viitor stralucit. Acestea sunt compatibile cu solutiile existente ale celorlalti producatori de Cuburi, permitand proprietarilor de sisteme lampa cu mercur sa treaca la tehnologia noua LED.

Seria noua dedicata camerelor de control permite sistemelor de comanda si control sa actualizeze rapid si eficient solutiile de afisaj si sa beneficieze de tehnologii mai noi si mai performante.

Beneficii:
Sursa de lumina cu LED-uri individuale RGB;
Durata de viata pana la 100,000h cu operare 24/7;
Sistem de racire eficient;
Instalare usoara;
Compatibilitate 100% cu majoritatea sistemelor existente pe piata;
Urmareste prezentarea video UNIVERSAL LED UPGRADE ENGINE

Control asupra afisajului
 
Pentru ca solutia sa functioneze, o parte importanta este reprezentata de echipamentele harware si software de control.

Cu peste 78,000 de Cuburi cu retroproiectie cu tehnologie DLP instalate global, Mitsubishi ajuta organizatii guvernamentale, autoritati de transport, utilitati, unitati de urgenta, IT sau profesionisti in siguranta si securitate, sa lucreze inteligent si eficient zi de zi.