English Romanian
English Romanian
 
 
GBC Exim

 
 

Info

Sistemele video wall Mitsubishi Electric au la baza tehnologii LED si LCD si sunt utilizate in aplicatii Control Room din intreaga lume pentru gestionarea fluxului de trafic, a retelelor de telecomunicatii si energie sau a utilitatilor publice si mijloacelor de transport.

News

Mitsubishi este producatorul pe care te poti baza in aplicatii de monitorizare sau control al fluxului de informatii.

In Romania, dealerul autorizat Mitsubishi Electric in sisteme de control este GBC Exim, iar impreuna asiguram solutiile cele mai bune si eficiente pentru nevoile de comunicare vizuala in domenii precum Management al traficului, Securitate, Telecom, Corporate, Industrial, Guvernamental, Centre operationale de urgenta sau Utilitati.

Solutii

Solutii Display Wall pentru camere de control

Principalul scop al sistemelor video wall in aplicatii de comanda si control este de a asigura expertilor in domeniu (operatorilor), o imagine clara, larga si detaliata asupra situatiilor critice ce se desfasoara in timp real.

Continutul video poate fi monitorizat simultan din diferite surse, avand la indemana toate uneltele necesare pentru a lua decizii intelepte si rapide, in raport cu situatiile de urgenta aparute.

Sistemele video wall eficientizeaza schimbul de informatii critice in timp real.