English Romanian
English Romanian

 Solutii automatizate de colaborare pentru sali de videoconferinta si open space

 

Misys este compania britanica internationala ce furnizeaza solutii software pentru serviciile financiare din sectorul bancar si corporate inca din 1979, pentru un portofoliu de peste 2000 de clienti.

GBC este furnizor de solutii integrate pentru Misys, asigurand prin inovatie cele mai potrivite solutii de infrastructura IT si dotari specifice audio-video pentru dezvoltarea rapida a companiei.

 

Fiabilitate demonstrata in timp

 

Main Boardroom Misys

Solutiile integrate asigura functionalitatea in parametrii doriti sau aplicarea scenariilor predefinite in configuratiile audio-video complexe, reducand numarul de accesorii si echipamente la vedere si implicit riscurile de operare neavizata, defectuoasa, etc.

Operarea acestei sali se poate executa cu ajutorul tabletei de control, accesand scenariul dorit. Echipamentele sunt stocate in siguranta departe de accesul utilizatorului, asiguran astfel un UP TIME de 99.5%. Echipamentele profesionale Panasonic, Polycom, Ligra, fabricate pentru un regim de operare 24/7 ajuta la atingerea obiectivului “no meeting lost due to tech failure”.


Facand parte din strategia verde pe termen lung a companie Misys si o preocupare constanta in GBC, toate echipamentele au fost selectionate si pentru a facilita un consum minim de energie, coroborat cu functii avansate de scheduling On/Off ale solutiilor in functie de gradul de incarcare si programul de operare al salilor.

Branduri: Panasonic, Polycom, Neets, Ligra

 

 
Solutie Town Hall

Necesitatilor Misys de adresare mesaje corporate, traininguri si intalniri de tip town hall s-a raspuns printr-un sistem complet automat de distributie, inregistrare semnale AV din surse multiple, incluzand camera robotica automata cu functie de tracking vorbitor.

Intreaga solutie formata din 12 ecrane tip LCD, 2 videoproictoare si infrastructura aferenta devine operationala la apasarea unui singur buton.

Interfata personalizata permite abordarea scenariilor in functie de tematica intalnirii, redarea si inregistrarea de content AV.


Infrastructura AV in totalitate realizata prin cabluri CAT6 permite expandabilitatea solutiei si asigura fiabilitate maxima si costuri reduse de mentenanta.

Branduri: Panasonic, Sony, Ligra, Neets

 

 
Huddle rooms sau the ultimate collaboration stations

Spatiile mici, pentru intalniri ad-hoc sau meetinguri fugitive sunt preferatele tuturor in corporatiile mari. Nu trebuiesc rezervate si nu detin echipamente a caror operare necesita autorizatii sau aprobari speciale.


Astfel de spatii au fost create si pentru Misys, avand ca element principal accesul la afisarea documentelor, crearea unui mediu de colaborare ad-hoc cu ajutorul videoconferintei si operare fara a avea nevoie de instruire a echipamentelor pentru functiile de baza: schimbarea surselor sau ajustarea volumului.

Branduri: Panasonic, Polycom, Neets

 

 

GBC este cel mai mare distribuitor Panasonic Visual la nivel national si centru de service autorizat Panasonic. Prin intermediul help-desk-ului nostru, Misys are garantia ca serviciile de reparatie si mentenanta echipamente sunt disponibil OnSite, 24/7.

 


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact