English Romanian
English Romanian

Catchbox: Stimuland o Cultura a Dezbaterii AutenticeDezbaterea academica si importanta acesteia

Dezbaterea academica joaca astazi un rol foarte important in mediul universitar, ajutand studentii sa adopte o viziune critica asupra evenimentelor din viata cotidiana. Aceasta este o manifestare organizata in cadrul careia doua echipe oponente propun o tema data sau o motiune si discuta pe baza acesteia.

Traditia dezbaterii este una de peste 400 de ani, iar originea acestui demers intelectual se regaseste in cele mai vechi forme ale democratiei din lume. In afara de utilitatea sa ca mijloc de dezvoltare al abilitatilor cognitive de tip analiza, sinteza, stil discursiv si argumentare, dezbaterea este si un element esential oricarui domeniu profesional.

Dezbaterea are drept piloni centrali structura, interactivitatea si limita de timp in care vorbitorii trebuie sa se incadreze. Principiul de baza care face dezbaterea posibila este acela ca nu exista adevaruri absolute si nici pareri de necontestat.


Imbunatatirea procesului dezbaterii: Propunerea Catchbox


Timo Kauppila, Mikelis Studers si Pyry Taanila au fost absolventi ai Universitatii Aalto din Finlanda. In anul 2012, acestia au pus pe picioare business-ul Catchbox, ca metoda viabila impotriva a doua caracteristici ale interactiunii student-profesor in cadrul prelegerilor: incetineala si stangacia.

Fondatorii Catchbox argumenteaza ca folosirea microfonului de cate cei asezati pe scaune se desfasura foarte incet, avand drept efect scaderea dramatica a spiritului de a imparti. In acel moment, cei trei studenti s-au gandit la un mod amuzant, rapid si inedit de a remedia problema: microfonul care poate fi aruncat de la un participant la altul.

In spatiul universitar, Catchbox a starnit un puternic val de entuziasm initial in randul profesorilor, incantati de cresterea implicarii studentilor in procesul de invatare. In scurt timp, vestea despre microfonul-minune a depasit zona academica. Din acel moment, tot mai multe companii si reprezentanti ai industriei de evenimente au inceput sa comande Catchbox.


Inteligenta, Inovatie si un pic de Distractie: Catchbox Pro


Modulul Catchbox Pro este solutia care sporeste implicarea audientei in cadrul evenimentelor mari. Rolul sau este de a converti transmitatorul de la curea sau lavaliera intr-un microfon ce poate fi aruncat de la un vorbitor la altul.


Catchbox Pro contine un microfon incorporat si componente electronice Active Automute. Dispozitivul este invelit cu o husa ce poate fi inlocuita, iar pachetul in care este livrat contine si o husa de rezerva.


De ce este Catchbox Pro un produs atragator?

• Este compatibil cu transmitatoare de la Shure, Sennheiser si AKG, pentru o performanta impecabila in cele mai solicitante evenimente.

• Catchbox Pro contine un microfon omnidirectional optimizat pentru discurs si audiente, oferind un sunet de exceptie.

• Tehnologia sa Active Automute are rolul de a detecta miscarea microfonului, oprind temporar sunetul atunci cand dispozitivul este aruncat, prins sau scapat.

• Spuma durabila si materialul tehnic au fost imbinate de asa natura incat atunci cand Catchbox Pro este scapat si aruncat, nici partea electronica a microfonului si nici persoana care il prinde nu vor suferi vatamari.

• Mecanismul magnetic de inchidere al microfonului este unic si mentine fixata in interior capsula electronica atunci cand acest dispozitiv este aruncat.

• Catchbox Pro poate fi personalizat in functie de necesitati, putand astfel sa corespunda perfect cu identitatea sau culoarea unui brand, dar si cu tema unui eveniment.