English Romanian
English Romanian

LiveStreaming pentru sedintele publice

LiveStreaming pentru sedintele publice

Incepand cu luna luna Mai, publicul larg are posibilitatea de a urmari sedintele de judecata publice desfasurate in incinta Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, prin intermediul unei solutii live streaming.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova

Necesitati

Implementarea unei solutii de transmitere video live pe mai multe platforme, printre care Youtube si care sa functioneze pe mai multe sisteme de operare: Windows , Linux, Mac si platforme mobile.

Solutii

Pentru a indeplini aceste conditii, am optat pentru furnizarea unei solutii integrate LiveStream Studio ce ofera streaming nelimitat pentru diverse platforme si nenumarate optiuni de montaj si analiza asupra continutului difuzat.

Livestream Studio Software este un echipament de transmisie a continutului video live prin intermediul unui software, pe diverse platforme sociale.

Calitatea continutului va fi asigurata de doua camere Sony SRG instalate in sala de sedinte, care transmit continut catre placa de captura BlackMagic.

Sincronizarea imaginilor video si audio are loc prin intermediul unui echipament profesional de sincronizare Datavideo AD-100M Audio Delay Box, ce aplica o intarziere a sunetului de maxim 0,7s.

A fost achizitionat un convertor HDMI Decimator MD-HX care ofera mai multe posibilitati clientului de a converti semnalul din format analog in format digital si invers sau de a separa semnalul audio etc.

Sony SRG Full HD PTZSony SRG Full HD PTZ

Camerele pan/till/zoom Sony SRG redau imagini de o calitate superioara (1080/60p) si includ optiuni puternice de zoom optic, de la 12x pana la 30x, si 12x zoom digital.

Pentru a nu fi necesara adaugarea unui Contreller profesional pentru camerele PTZ, a fost aleasa optiunea de a controla unitatile din interfata web intuitiva si usor de utilizat.

BlackMagic DeckLink Duo 2

Placa de captura plug-and-play BlackMagic necesita o simpla conectare la camerele video pentru a asigura apoi redarea continutului video in cele mai conforme conditii. De asemenea, acesta poate transmite continutul pe alte surse externe intrucat dispune de patru conectori independenti 3G-SDI.

Beneficii

Studio Livestream este capabil sa redea continut de pana la 4K prin intermediul platformelor online. Platforma Livestream permite difuzarea continutului pe platforma Youtube, Periscope si Twitch simultan. Utilizand o astfel de solutie este eliminata nevoia de implementare a serverelor de stocare, continutul video difuzat fiind salvat direct in platforma utilizata.