English Romanian
English Romanian

 

Proiectarea unei sali multifunctionale modulare intr-o incapere de dimensiuni mari

 

Sala Fortuna din incinta Hotelului Intercontinental a fost proiectata astfel incat sa permita crearea a doua sali de conferinta de dimensiuni medii, separate printr-un perete glisant, sau o singura sala ideala pentru evenimente de mare anvergura.

 

Pentru a face fata cerintelor clientului, a fost implementata o matrice modulara ce permite utilizatorilor sa transmita continut prin HDMI catre videoproiectoarele Panasonic sau prin intermediul infrastructurii analog (VGA si audio) deja existente. 

Matricea modulara a fost customizata pe aceasta solutie specifica la care s-a utilizat un cablu CAT6 pentru transmiterea semnalului audio-video si control pe o distanta de pana la 100 m. Astfel, intregul echipament poate fi controlat prin sistemul de control si automatizare ce are capacitatea de a transmite comenzi atat catre sala de mari dimensiuni, cat si catre salile individuale.

 

Integrare Audio Video

Cele doua camere obtinute prin peretele modular despartitor, dispun fiecare de un echipament de videoproiectie profesional: modelul  Panasonic PT-DZ680EKJ impreuna cu ecranul de proiectie, care pot fi controlate cu ajutorul matricei de control. Intreaga infrastructura a fost integrata cu sistemul audio deja existent la beneficiar, obtinandu-se astfel o solutie usor de utilizat atat pentru administratorul IT, cat si pentru clientii hotelului Intercontinental.

 

Proiectare sala multifunctionala modulara

 


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact