English Romanian
English Romanian

HELGI CORI :Un plus de calitate si profesionalism in domeniul educational


Tinand pasul cu noile provocari ale pietei internationale: LIGRA

Acumuland o experienta de peste 40 de ani si devenind o prezenta constanta pe segmentele de business, AV Profesional si Educational, LIGRA avea nevoie de o noua abordare.

In acest sens, compania s-a concentrat pe furnizarea unor solutii de incredere pentru piata internationala.
Scopul celor de la LIGRA a fost acela de a-si pastra partenerii intotdeauna la zi cu cererile pietei care se afla intr-un proces rapid si constant de schimbare.

Acest obiectiv ambitios si provocator cade in sarcina noului brand, HELGI. Angajatii acestora reusesc sa raspunda cu exactitate noilor exigente ale pietei. Experienta lor combinate cu abilitatile tehnologice avansate si structura dinamica dar flexibila sunt punctele forte ale companiei.

Din acest motiv, HELGI furnizeaza partenerilor sai cele mai bune solutii personalizate sau selectate din cele mai bune tehnologii disponibile pe piata. Prin modul lor de lucru, angajatii acestei companii reusesc sa faca din inovatie un bun accesibil cu usurinta tuturor la un pret avantajos.Solutiile HELGI: avantaj si fiabilitate pentru domeniile Business si Educational


- Business HELGI Europe a devenit un membru important al brandurilor din acest domeniul imbinand cele mai sofisticate tehnologii ale display-urilor interactive cu o gama complete de servicii exclusive si inovatoare.

- Educational Mediile scolare cunosc noi abordari de didactica si metodologie, iar HELGI Europe ofera solutii eficiente in acest sens. Rolul lor este de a usura in mod semnificativ procesul de invatare, facandu-l placut si atragator.

Gama de ecrane proiectie cu cadru rigid Cori

Ecranele de proiectie Cori sunt concepute de HELGI ca raspuns la nevoile operatorilor din domeniul audio-vizual. Astfel, acestia pot cumpara sau inchiria ecrane foarte rezistente ce pot fi montate si demontate cu usurinta.

Cadrul este construit din aluminiu, acest material facandu-l durabil, si se potriveste cel mai bine proiectiilor in spatele ecranului. Structura sa poate fi latita daca sunt adaugate bucati de cadru, folosindu-se aceeasi structura de baza.

HELGI a folosit pentru ecrane, panza alba profesionala, rezistenta la foc, ce poate fi spalata. Daca exista solicitari, atunci acest material poate fi inlocuit si de altele pentru proiectii in fata si spatele ecranului, pentru a satisface toate nevoile particulare de proiectie.