English Romanian
English Romanian

 

GBC si Sennheiser - pentru un sunet performant si de calitate

GBC devine Partener autorizat Sennheiser pe categoriile “AV Integration Specialist” si “Proffesional Audio”.

Din 1945, compania Sennheiser stabileste tendintele in industria audio. Misiunea Sennheiser este “de a forma azi lumea audio de maine”.

Gama de produse este alcatuita din microfoane cu fir, microfoane wireless, sisteme de monitorizare, tehnologie special gandita pentru conferinte, casti, echipament de audiologie, casti pentru birouri si call-center, streaming si tehnologii audio 3D.

Pentru compania Sennheiser, un sunet bun nu este suficient, vrea sa ofere sunetul perfect. Sunetul care sa prinda viata.

 Realizarile companiei din Wedemark (Germania) le-a adus numeroase premii internationale: doua premii de inovatie ale industriei germane, „Oscarul tehnic” (Premiul Stiintific si de Inginerie), un Grammy si cel mai important premiu de televiziune din SUA, Premiul Emmy.

Microfoanele, castile si tehnologii audio 3D Seinnheiser se adreseaza artistilor (printre celebritatile care au folosit deja produsele Seinnheiser se numara Pink, Seal, Katy Perry, Beyoncé, Celine Dion), DJ-ilor, tehnicieinilor de sunet, oamenilor de afaceri, pasionatilor de calatorie, gamerilor, varstnicilor si persoanelor cu dificultati auditive.

 

 GBC partener autorizat Sennheiser cu drepturi de distributie selectiva

 

True Value Distribution: Parteneriatul GBC-Sennheiser

GBC isi concentreaza intregul demers de business punand in practica sintagma TRUE VALUE DISTRIBUTION. Ce inseamna acest lucru? Concret, servicii de top oferite clientilor.

Produsele Sennhaiser ofera un design unic si, mai mult decat atat, ofera un stil de viata. GBC va incorpora produsele profesionale si de calitate Sennheiser in solutiile sale audio-video integrate si personalizate.