English Romanian
English Romanian

GBC devine membru PSNI Global AllianceDespre PSNI

PSNI Global Alliances - Este alianta integratorilor de elita ai tehnologiei, distribuitorilor, producatorilor si partenerilor de service din intreaga lume.

Reteaua PSNI permite liderilor din industrie sa-si extinda influenta, sa-si imbunatateasca capacitatile si sa-si multiplice resursele. Toate aceste demersuri se realizeaza in conformitate cu cele mai inalte standarde din industrie.

Pentru organizatiile care sunt in cautarea unor solutii audio-video fiabile, afilierea PSNI reprezinta cea mai importanta acreditare din industrie. Mai mult decat atat, reprezinta o promisiune ca veti primi cele mai inteligente solutii, cele mai fiabile instalari si cele mai bun training, service si suport.

Logo


Avantajele colaborarii cu PSNI


• Indiferent de marimea business-ului vostru, integratorii Afiliati PSNI va pun la dispozitie coordonarea nationala dintr-o singura sursa, implementarea si managementul proiectelor voastre, dar si personal dedicat si o suita de servicii pentru preventie si criza.

• Puteti beneficia de parteneriatele PSNI cu factori de decizie, arhitecti si consultanti, designeri de specialitate si suport pentru aspectele legate de contracte.

• Dobanditi acces la reteaua PSNI formata din integratori si producatori de solutii personalizate.


• Solutiile voastre pot fi raspandite acum in diverse piete si zone geografice ale lumii.


• Calitatea este asigurata datorita certificarilor integratorilor Afiliati PSNI si veti beneficia de solutii profesionale, din faza de implementare pana in fazele de design, programare si integrare.


Un nou membru PSNI pentru regiunea Europa: GBC EXIM

Reteaua PSNI permite clientilor sa beneficieze de o experienta intuitiva in utilizarea tehnologiei, oferindu-le acces, dintr-o singura sursa, la cele mai bune solutii din ceea ce industria audio-video are de oferit.

Chris Miller, Executive Director PSNI si Jeff Irvin, President PSNI, au oferit un certificat de membru PSNI Global Alliance companiei GBC EXIM. Din 2019, GBC este noul partener PSNI Global Alliance pentru zona Europei.

In calitate de partener PSNI, GBC se alatura celorlalte companii si firme de top din domeniul audio-video. Acestea s-au remarcat ca lideri in domeniu, oferind clientilor expertiza de top, produse de cea mai buna calitate si servicii impecabile de distributie si service.