English Romanian
English Romanian

Proiect GBC si Primaria Sectorului 3 - Sistem Integrat de Preluare, Inregistrare si Transmitere Video

 

Mai multa transparenta fata de cetateni: Sistemul Video al Primariei Sectorului 3

Cetatenii Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pot afla de acum detalii legate de activitatea din sedintele Consiliului Local. Mai mult decat atat, acestia pot urmari discutiile consilierilor in timp real.

Aceasta va conduce la o crestere a transparentei decizionale a Primariei Sectorului 3 fata de cetateni. Pentru aceasta, compania GBC EXIM a implementat un sistem de preluare si distributie imagini video.

Rolul acestui sistem este sa preia imaginile din sala de sedinte a Consiliului, urmand apoi sa le distribuie online in timp real.


Avantajele sistemului de preluare si distributie imagini video

Sistemul de preluare si distributie imagini video a fost implementat cu succes de catre echipa GBC in sala de sedinte a Consiliului Local al Sectorului 3.

Acest sistem va fi administrat de catre un operator in mod manual prin selectarea camerei video si pozitionarea acesteia folosind echipamentele de control. Exista si optiunea folosirii sistemului in mod automat prin utilizarea unor functii prestabilite.

Sedintele Consiliului Local vor putea fi distribuite online la rezolutii ridicate datorita camerelor video PTZ Panasonic. Functia Zoom permite operatorului sa centreze imaginea asupra vorbitorului.

Dispozitivul VIDIU are rolul de a prelua semnalul de la camerele PTZ Panasonic, iar apoi sa inregistreze si sa creeze un link. Operatorul sistemului de preluare si distributie imagini video poate apoi posta acel link pe site-ul Consiliului Local al Sectorului 3.

Folosind acest link, cetatenii interesati de discutiile din cadrul Consiliului Local vor afla in timp real detalii legate de activitatea institutiei. In cele din urma, folosind acest sistem implementat de GBC, Consiliul Local va da dovada de mai multa transparenta decizionala fata de cetatenii Sectorului 3.


Camera video PTZ Panasonic AW-HE40SW/SK

Camera video PTZ Panasonic AW-HE40SW/SK

Camera Panasonic AW-HE40SW/SK face parte din gama Professional si contine functia pan-tilt integrata, fiind dispozitivul optim pentru prelegeri, intalniri si o gama variata de aplicatii.

Modelul AW-HE40SW/SK se bazeaza pe tehnologia Super Resolution, astfel incat poate mari imaginea pana la 40x in timp ce mentine o rezolutie inalta. Folositi zoom-ul sau digital 16x si extender-ul sau digital de 1,4x pentru a realiza fotografii excelente in format mare in sali de conferinte si sali de clasa.

Panasonic AW-HE40SW/SK este echipat cu un senzor MOS tip ½.3 si DSP (Digital Signal Processor), pentru a reda imagine si video la o rezolutie ridicata. Transmisia video este insotita de unghiul mare de vizualizare, o reproducere uimitoare a culorii, facand din acest dispozitiv unul excelent ce trebuie achizitionat.


Panasonic AW-RP120G pentru camerele PTZ

Controller-ul Panasonic AW-RP120G pentru camerele PTZ

Camerele Panasonic PTZ vor permite Consiliului Sectorului 3 sa inregistreze in timp real discutiile din cadrul conferintelor si sa le redea online in timp real folosind software-ul Wowza. Un operator va putea controla manual aceste camere folosind dispozitivul Panasonic AW-RP120G.

Acest controller performant permite conexiunea IP si controlul a peste 100 de camere video. Fiind prevazut cu un nou joystick, aceasta ii va permite operatorului un control exact al functiilor pan si inclinare. Panoul sau de control nou proiectat permite folosirea unor butoane pentru ajustarea culoriiStreaming cu Teradek VidiU ProStreaming cu Teradek VidiU Pro

Teradek VidiU Pro este dispozitivul care transforma streamingul pe retelele de socializare de tip Facebook, YouTube, Twitch si multe altele intr-o activitate usoara si placuta.

Folosind VidiU Pro va permite sa intrati live pe una sau simultan pe mai multe platforme RTMP. Folositi Sharelink pentru a configura aplicatia VidiU Pro de la distanta sau pentru a face streaming peste conexiuni de retea multiple.