English Romanian
English Romanian

Evenimente

lansare_cledis_in_romania
Decembrie 2017

GBC aduce Sony Cristal LED Display System in Romania

Alaturi de Sony Corporation, Muzeul National Cotroceni, Fundatia Policy Center for Roma and Minorities si Editura TREI, am reusit sa aducem un nou concept de lansare pentru cea mai avansata tehnologie vizuala a momentului, cu aplicatii directe in industria militara, energetica, transporturi sau telecomunicatii avansate: Sony Cristal LED Display System.

Astfel, a avut loc lansarea oficiala CLEDIS, intr-o locatie cu totul deosebita in incinta Muzeului National Cotroceni, in data de 6 Decembrie.


GBC si Sony celebreaza tehnologia si buna dispozitie!
Noiembrie 2017

In perioada 23 - 25 Noiembrie, GBC in parteneriat cu Sony, organizeaza un eveniment care isi propune sa celebreze tehnologia si buna dispozitie intr-o locatie exclusivista: Ana Hotels Sport din Poiana Brasov.

Drept multumire pentru sprijinul dumneavoastra ca partener Premium, ne face o deosebita placere sa va invitam sa luati parte la acest eveniment alaturi de reprezentanti Sony si GBC.


Eveniment Panasonic
Septembrie 2017

Fii alaturi de noi Joi, 7 Septembrie, in incinta hotelului InterContinental Bucuresti pentru a testa viitorul!

GBC are placerea de a va invita la evenimentul anual Panasonic Roadshow.

Dezvoltat pe ideea de “hands on”, evenimentul Roadshow 2017 pune in scena solutii si tehnologii Panasonic, pentru diverse domenii, precum Corporate, Educational, Muzee, Divertisment, Broadcast sau Rental.


GBC - SONY Dealer Event
Noiembrie 2016

GBC - SONY C&E Dealer Event 2016

Avem deosebita placere de a va invita la GBC - SONY C&E Dealer Event, organizat in perioada 25-26 noiembrie la Hotel Alpin 4* din Poiana Brasov. Desfasurat intr-un cadru natural deosebit, evenimentul urmareste sa dezvaluie strategiile GBC si Sony pentru anul 2017, dar si sa creeze un mediu de relaxare cu discutii libere si constructive pentru toti participantii.


Sony Eveniment
Octombrie 2015

Tehnologia se ridica la inaltimea asteptarilor tale!

Echipamentele tehnice au in ritm rapid de dezvoltare, iar inovatia este din ce in ce mai importanta in cautarea solutiilor eficiente si adaptate nevoilor fiecarei categorii de business.

SONY si GBC au placerea sa va invite, cu sustinerea CHIEF, in data de 16 Octombrie, la SONY AUTUMN 2015 pentru a va prezenta si testa ultimele noutati si solutii complete in domeniul audio-video, videoconferinta si conexe.