English Romanian
English Romanian

GBC sustine parteneriatele pentru educatia din Romania

Instrumentele moderne de predare Amfiteatru

 

Amfiteatrul Petre S. Aurelian - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

In era digitala, multe organizatii inovatoare s-au dezvoltat in sectorul educational, recunoscand aceasta nevoie de adaptare si integrare a tehnologiei in metodele de predare si invatare.

Instrumentele moderne de predare au un efect pozitiv asupra dezvoltarii cognitive, iar o educatie de calitate are efecte pozitive dincolo de orele de curs.

GBC sustine sistemul educational prin integrarea celor mai eficiente echipamente si isi propune sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru proiectele educationale in curs de dezvoltare.

 

 Un amfiteatru modern - Petre S. Aurelian - 

sistem de discutii si interpretare - amfiteatruSolutia completa de modernizare a unui amfiteatru presupune realizarea unui sistem de sonorizare amplu, o solutie de videoproiectie profesionala, un sistem de control asupra echipamentelor, dar si integrarea acestora cu mobilierul.

Amfiteatrul Petre. S. Aurelian este o incapere mare si luminoasa ce poate suporta un numar ridicat de participanti in cadrul cursurilor. Pornind de la ideea ca o comunicare ce implica imagini sporeste nivelul de intelegere si satisfactie al cursantilor si adauga valoare programelor universitare ( sau oricaror forme de invatamant), era necesar ca echipamentul de videoproiectie ales, sa sustina o luminozitate puternica, sa fie durabil si usor de utilizat. Pentru a elimina problema umbrelor pe imaginea proiectata, echipamentul a fost instalat intr-un suport suspendat de tavan. Videoproiectorul integreaza 7000 lumeni si un contrast de 5000: 1, caractersitici ce depasesc problema luminii ambientale, si proiecteaza o imagine clara si puternica.

Pentru ca amfiteatrul urma sa fie folosit si pentru diverse conferinte, a fost instalat un sistem de discutii si interpretare, o solutie pentru conferinte cu microfoane, interpretare simultana, distributia limbajului, urmarire video si control al software-ului. Unitatea de discutii permite delegatului sa solicite permisiune si sa vorbeasca, iar selectia de canale este disponibila cu 6 canale ce pot fi ascultate prin intermediul castilor individuale.

Fiecare unitate de discutie incorporeaza un port RJ-45 ce poate fi utilizat pentru o viitoare extindere.

Echipamentul audio utilizat, indeajuns de puternic incat sa sustina imaginile video de pe videoproiectie si sa acopere intreaga incapere, a fost realizat dintr-o unitate mixer amplificator Monacor impreuna cu opt boxe wi-fi instalate in perete. O solutie eleganta care elimina cablurile de orice fel si include caracteristici de sunet excelente.

Neets ControlDe asemenea, din dorinta de a pastra o incapere cat mai lipsita de cabluri, a fost adaugat un sistem de control Neets EasyConnect si Neets Central Control. Neets EasyConnect este un sistem prin care toate conexiunile necesare unei prezentari isi vor gasi locul, alaturi de telecomanda Neets Control, intr-o unitate centrala de control proiectata in masa de prezentare. Pentru o conectare/deconectare usoara, cablurile vor avea mufe la ambele capete, iar prezentarea poate incepe indata ce identificati cablul potrivit in cutia Neets si faceti conexiunea

Cu ajutorul sistemului Neets Control, puteti controla si monitoriza toate sistemele audio-video din incapere (sau chiar din mai multe incaperi). Software-ul intuitiv va ajuta sa economisiti timp si sa detineti controlul absolut asupra echipamentelor audio-video.

Neets Central Control nu necesita cunostinte de programare, este usor de folosit si configurat si face posibila monitorizarea de la distanta si controlul asupra sistemele Neets in retea, dintr-o singura locatie.