English Romanian
English Romanian

Despre

Sub motto-ul “TRUE VALUE DISTRIBUTION”, GBC inaugureaza, alaturi de sistemul integrat ERP de management al comenzilor B2B si B2C, propria platforma business to business dedicata dealerilor si partenerilor.

GBC se muta intr-o noua locatie, asigurand dezvoltarea durabila a companiei, stabilitate si o echipa de profesioninsti mai numeroasa.

Credem foarte mult in experientele complete de testare, de aceea, asigurand un flux constant de echipamente specializate, inauguram show-room-ul GBC. Deschis permanent si dedicat clientilor nostri, ne focalizam pe oferirea de sesiuni de demo specializare si gratuite pentru toti utilizatorii nostri.

2015

In mai putin de 5 ani, Iqboard.ro devine atat brandul nr 1 in Romania pentru table interactive, cat si cea mai mare comunitate a utilizatorilor de solutii colaborative. Integrarea echipamentelor noastre continua, iar GBC devine distribuitor oficial CHIEF, PROJECTA si Da-LITE.

Hotelul Intercontinental Bucuresti si BVB ne devin clienti, iar in cadrul ALSTOM-CFR realizam prima integrare OPC-da a sistemelor profesionale de CCTV, security, control acces si fire detection.

2014

Sustinem solutiile integrate, de aceea cream service-videoproiector.ro, singurul centrul multibrand din Romania, in garantie si postgarantie.

Odata cu specializarea echipei GBC si utilizand cat mai mult din know-how-ul acumulat, GBC lanseaza lampa-videoproiector.ro, cel mai mare site de lampi si piese de schimb de profil din Romania.

AVportal.ro devine principala abordare a profesionistilor nostri in materie de sisteme AV integrate.

2013

Adaptam solutiile vizuale, audioconferinta si audio in functie de fiecare sector de business, de aceea GBC si SONY devin parteneri. Includem noile echipamente ale producatorului in pricipala noastra platforma de solutii audio-video - proiector24.ro.

Site-ul, singurul de profil din Romania, documentat profesionist si integrat celorlalte servicii GBC, ofera oportunitatea uneia dintre cele mai variate game de produse AV din tara. Astfel, GBC inaugureaza NovoPark, proiect de wayfinding integrat unic in Romania.

2011

GBC continua dezvoltarea online lansand moedel.ro si iqboard.ro. Mai mult, emag.ro ne devine partener de afaceri.

Odata cu specializarea echipei GBC si utilizand cat mai mult din know-how-ul acumulat, GBC lanseaza lampa-videoproiector.ro, cel mai mare site de lampi si piese de schimb de profil din Romania.

AVportal.ro devine principala abordare a profesionistilor nostri in materie de sisteme AV integrate.

2009

In colaborare cu BMB, realizam prima biblioteca virtuala din Romania.

GBC include in portofoliu tehnologia tablelor interactive Penboard. Pentru o experienta de utilizare completa si o usurinta mare in utilizare, primul software in limba romana al tablelor este asigurat in colaborare cu producatorul.

2007

In urma unei investitii de 300.000 de euro, diversificarii serviciilor si echipamentelor oferite, GBC isi mareste sediul de birouri si depozitul.

Procesul de dezvoltare continua, iar GBC devine atat partener autorizat Panasonic in Romania, asigurand implementarea pe plan local a solutiilor AV ale producatorului, cat si distributor Vega in tara.

2006

GBC adauga in portofoliul sau solutiile brandurile Planorga, WSM si Geha, devenind furnizor de echipamente pentru: institutii de stat (ASE , USAMV Bucuresti), sectorul de business prin McDonalds Romania sau ONG-uri (Fundatia Romania de Maine).

2004

GBC se infiinteaza, asumandu-si rol de furnizor al solutiilor profesionale de informare, educare si instruire.

Calitatea produselor, profesionalismul serviciilor de instalare si punere in folosinta devin principalele obiective ale companiei.

2002