English Romanian
English RomanianDataPath - Excellence By Design


Excelenta prin Design este sintagma care pare sa descrie solutiile oferite de Datapath.

Aceasta calitate este un rezultat al filosofiei de business care confera calitatii un loc de frunte in activitatea companiei.
 


Lideri Mondiali de Solutii Vizuale

Datapath ocupa un loc important pe segmentul IT inca din 1982, devenind distribuitor pe cinci continente si avand clienti in peste 100 de tari din intreaga lume in prezent.

Compania s-a specializat pe mai multe tipuri de industrii: militara, paza, sanatate, audio si video profesionala sau educatie.

Datapath este detinuta de un concern privat, sediul-mama fiind localizat in orasul britanic Derby, iar departamentele de Vanzari si Suport Clienti in Statele Unite ale Americii, Franta, Japonia si China.

 

Iolite 12i
Iolite 12i este un procesor videowall de perete, compact ce poate naviga simultan prin mai multe ecrane, conceput special pentru medii care necesită niveluri foarte scăzute ale zgomotului.

 

 

VSN-400
Controller-ul video wall VSN400 a fost dezvoltat si optimizat pentru a functiona cu cea mai noua generatie de grafica Datapath PCI Express si placi de captura video, oferind solutii flexible pentru industria AV

 

Express 7-G3

Placa Datapath Express7-G3 ofera patru sloturi PCI Express x8 benzi al caror rol este de a servi drept suport pentru cardurile de intrare, si trei sloturi x16 benzi PCI Express pentru cardurile de iesire.

Concept, Design si Dezvoltare

Excelenta prin design a actionat ca un magnet atragand numeroase companii si institutii mari care au beneficiat de expertiza specialistilor Datapath pentru a-si rezolva problemele lor specializate.

Compania americana realizeaza produse superioare competitiei, acestea fiind un rezultat a trei etape importante: design, dezvoltare si concepere.