English Romanian
English Romanian

Da-Lite schimba jocul

 

Cand vine vorba de aplicatii in incaperi mari, existau doua tipuri de instalari pentru ecranele de proiectie: motorizate sau fixe. O instalare motorizata ofera destul de multa flexibilitate intrucat ascunde ecranul atunci cand nu este utilizat, oferind un aspect curat si deschis incaperii.

Insa pentru incaperile mari sau foarte inalte, Da-Lite a proiectat un ecran cu totul special ce vine ca o a treia optiune: Da-Lite Wireline Advantage.

 

 Studiu de caz: The Village Presbyterian Church

Da-Lite Wireline Advantage este echipamentul perfect pentru incaperi de dimensiuni mari precum lacasuri de cult sau locatii unde se doreste evidentierea arhitecturii spatiului.

Ecranul suspendat de doua corzi subtiri de otel poate fi coborat pana la 9 m fata de carcasa incastrata in tavan, lasand senzatia ca pluteste in decorul incaperilor inalte.

Prin design-ul unic si elegant, ecranul aduce un plus de valoare incaperii, oferind imaginile inedite fara sa fie o distragere pentru cei participanti. Ecranul motorizat

Da-Lite se integreaza perfect in decorul traditional al bisericii Village Presbyterian, fiind una dintre aplicatiile ce demonstreaza usurinta cu care tehnologia moderna poate fi integrata in spatii mai putin conventionale, pastrad decorul si integritatea incaperii.

 

Integrarea tehnologiei intr-un spatiu traditional

Dispunand de flexibilitatea de a modifica atmosfera unei locatii, fie ca vorbim de o scena live a unui concert rock sau de un lacas de cult unde vizitatorii reflecata in liniste, Da-Lite ne ofera un produs revolutionar ce poate schimba rolul unei incaperi cu o simpla apasare de buton.

Prin simplitatea cu care este utilizat, dar si prin eleganta ce il caracterizeaza, ecranul Da-Lite Wireline Advantage poate fi asezat cu usurinta in orice spatiu, cladire arhitecturala moderna sau traditionala, oferind intotdeauna acelasi efect incredibil privitorului.

Ecran motorizat Wireline Advantage