English Romanian
English Romanian

Corporate

Bazate pe experienta internationala a echipei noastre de profesionisti, cele mai bune practici si expertiza necesara proiectarii, executiei, implementarii si mentenantei, serviciile noastre corporate au scopul de a sprijini partenerii GBC in implementarea celor mai bune solutii clientului final.

Pentru noi, colaborarea business to business face parte din strategia noastra de dezvoltare nationala si internationala, de aceea fiecare proiect GBC nu este doar rezultatul unei game largi de servicii integrate adaptate - in totalitate - sectorului de business, ci si garantia profesionalismului si responsabilitatii fata de solutiile integrate din portofoliul nostru.


Consultanta specializata

In completarea solutiilor furnizate, sustinem proiectele clientilor nostri prin consultanta tehnica specializata in definirea caietelor de sarcini. Adaptat fiecarui domeniu de aplicabilitate, conditiilor generale, specificatiilor functionale si de infrastructura, serviciul va asigura caiete de sarcini complete, functionale si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Experienta intregii noastre echipe de profesionisti are la baza intelegerea capacitatii tehnice a solutiilor oferite si transpunerea acestora in cerintele specifice ce caracterizeaza un proiect de succes.


Echitabilitate financiar-tehnica

Solutiile profesionale pe care le oferim ne asigura atat o pozitie de top in industria echipamentelor AV, cat si o prezenta importanta in foarte multe dintre proiectele desfasurate la nivel local si la nivelul regiunii de est a Europei. Activitatea GBC garanteaza un pret echitabil, iar serviciile noastre au scopul de a mentine acest aspect pe tot parcursul fiecarui proiect sau tranzactie.  

Transparenta este o caracteristica de baza a afacerilor noastre, iar, prin participarea noastra la evenimentele desfasurate impreuna cu producatorii pe care ii reprezentam, veti putea beneficia nu doar de suportul acestora, dar si de discount-uri importante.


Integrare eficienta a expertizei

Pentru solutii complete, implementate profesional, echipa noastra de profesionisti poate asigura suportul tehnic adecvat situatiilor in care clientul final necesita o integrare eficienta a echipamentelor AV, IT&C and Security in contexte si situatii prestabilite. Mizam pe colaboare si pe completarea serviciilor oferite de partenerii nostri.

La nivel national, sprijinim dealerii autorizati GBC in ceea ce priveste proiectarea, executia, mentenanta si service-ul solutiilor AV, IT&C and Security (inclusiv cablare structurata si curenti slabi).

GBC opereaza in regim de consortiu, antrepriza si subcontractare pentru predarea la cheie a solutiilor clientilor dumneavoastra. Competentele noastre ne permit sa extindem categoriile de solutii cu renovari si amenajari ale salilor de conferinte/cursuri, aule si alte facilitati din domeniul educational si business.