English Romanian
English Romanian

 Echipament pentru traducere simultana Wireless IR 

 

Echipamentele de traducere simultana sau consecutiva ce utilizeaza tehnologia Wireless IR, permit interpretului sa realizeze traducerea in timp real, fara alte echipamente auxiliare. Transmisia continutului tradus catre audienta se face wireless, prin intermediul semnalului IR, iar unitatile mobile de receptie permit fiecarui participant setarea limbii in care doreste sa asculte, precum si controlul volumului.  

 

Solutie implementata

Modernizarea si suplimentarea numarului de locuri dedicate participantilor in cadrul conferintelor internationale ce necesita traducere simultana a fost implementata urmand trei criterii principale:

 

  • Scalabilitate - echipamentele permit adaugarea unor noi functionalitati;
  • Fiabilitate - siguranta in functionare in conformitate cu normele producatorilor;
  • Securitate - protejarea continutului audio prin criptare automata in tehnologie infrarosu.

 

Descriere generala a echipamentelor

Unitatea centrala pentru sistemul mobil de traducere simultana suporta conectarea cu pana la patru unitati de traducator si dispune de functii avansate: Audio gain control, DSP, functia de vot si data management, FIFO, audio-tracking sau feedback suppressor.

Unitatile de interpret/traducator includ microfonul pentru traducator prevazut cu indicator ce confirma starea acestuia, precum si functii de traducere directa si indirecta, iar unitatea mobila de control si transmitere semnal permite realizarea traducerilor pe patru canale simultan.

Semnalul audio este receptionat de la unitatea sistemului de traducere prin Emitatorul IR si transmis catre Receptorul IR, ajungand astfel catre toti participantii din sala prin intermediul castilor individuale. Unitatile Emitator si Receptor IR au capacitatea de a transmite semnal pe o distanta de 30 m.

 

De asemenea, a fost asigurata unitatea mobila de incarcare si depozitare ce dispune de indicator LED pentru confirmarea starii de incarcare a receptoarelor. Aceasta are capacitatea de a incarca simultan 40 de unitati, intr-un interval de 5 ore. 

 


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact