English Romanian
English Romanian

GBC colaboreaza cu Bog'Art pentru un proiect de executie curenti slabi in cladirea The Bridge 2


Bog’Art

Compania Bog’Art a fost infiintata in 1991, iar ceea ce incepuse ca o afacere de familie, a devenit acum cea mai mare companie privata de constructii din Romania.

De-a lungul timpului, au reusit sa redefineasca peisajul urban al Bucurestiului prin multiple proiecte complexe si inovatoare.

Expansiunea continua a companiei este sustinuta de cei peste 25 de ani de activitate si peste 600 de proiecte finalizate cu succes.

 

FortePartners si The Bridge

Proiectul The Bridge este dezvoltat de FortePartners, companie ce reuneste un amestec bine-rotunjit de talente, capabilitati si competente in prim-planul investitiilor imobiliare.

Compania a reusit sa dezvolte proiecte rezidentiale, birouri si retail, totalizand peste 8 milioane de metri patrati construiti in Romania.

The Bridge Business Park este un proiect dezvoltat in zona Podului Basarab, intr-o zona usor accesibila ce conecteaza centrul de vestul Bucurestiului.


GBC Exim si The Bridge

GBC a semnat un contract de parteneriat cu dezvoltatorii The Bridge pentru un proiect de executie curenti slabi.

Parteneriatul consta in proiectare si executie BMS (Building Management System), reprezentand un sistem computerizat ce controleaza toate echipamentele electrice si mecanice ale cladirii ca, sistemele de ventilatie, Sistemul de curent si iluminare, sistemele de securitate si protectie impotriva incendiului.

GBC Exim detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii BMS profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale.