English Romanian
English Romanian

Frumusetea din tehnologie

In Romania, AVON activeaza inca din 1997, iar produsele lor sunt livrate atat pe piata locala, cat si in Bulgaria, Moldova, Albenia sau Macedonia.

Motiv pentru care, compania are nevoie de unelte de comunicare si colaborare pe care sa se poata baza in activitatea de zi cu zi.

 NECESITATI 

Upgrade pentru solutia de videoconferinta existenta, la o solutie moderna care sa includa cable management si control AV.

 Sistem de VIDEOCONFERINTA adaptat timpurilor prezente 

GBC, in parteneriat cu ETA2U, au proiectat o solutie tehnica alcatuita din echipamente Vaddio de ultima generatie: matrice audio-video, Microfoane de plafon, Camera video Vaddio RoboSHOT, precum si amplificatoare audio sau incinte acustice Extron.

Ready, Set, Collaborate.

Vaddio AV Bridge Matrix Pro

AV Bridge MATRIX PRO combina funcția de mixare audio și video intr-un singur echipament. Acesta ofera o modalitate simpla de a adauga mai multe camere, microfoane și alte dispozitive AV, gestionand procesul complex de mixare, comutare și control al acestor dispozitive intr-un singur flux USB.

 Vaddio EasyMic Ceiling MicPod

Cu o raza de actiune de 360 de grade, un micPOD ofera o acoperire excelenta pentru o sala de ședinte de dimensiuni medii. Fiecare microfon este prevazut cu algortim de eliminare a ecoului, inclusiv functii de compresie, egalizare, filtrare si AGC. Datorita designului plug-and-play, instalarea este la fel de simpla ca si conectarea cablului Cat-5 intre matricea Vaddio AV Bridge Matrix Pro și microfonul EasyMic. Alimentarea, controlul și sunetul sunt toate incorporate intr-un singur cablu.

Vaddio Roboshot 12 HDMI

Camera video profesionala RoboSHOT 12 dispune de un zoom optic de 12x cu un FOV de 73 de grade, perfect pentru săli de conferință mici sau mijlocii, fiind alegerea ideala pentru solutii de conferințe UC, videoconferințe, captura, teleprezenta si Pro AV.

 Avon RomaniaVaddioExtron

GBC Exim  detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact

 
 vaddio-proiect-avon-videoconferinta