English Romanian
English Romanian

O universitate de prestigiu ce dateaza din 1867

Universitatea de medicina si farmacie "Carol Davila" din Bucuresti a fost inaugurata in urma cu 150 de ani, iar in prezent este una dintre facultatile de prestigiu din Romania.

Acest lucru se datoreaza personalului didactic cu pregatire exceptionala, dar si adaptarii constante la timpurile prezente, prin tehnologii moderne dedicate studiului, colaborarii si comunicarii in salile de curs.

NECESITATI:

Tehnologii audio-video care sa vina in sprijinul procesului educational, fiind usor de utilizat atat pentru cadre didactice, cat si pentru studenti.

SOLUTII:

Modernizarea salilor de curs, laboratoarelor si amfiteatrelor, in functie de volumetriile salilor si arhitectura cladirii, prin introducerea solutiilor de videoproiectie si control.

Tehnologii dedicate mediului universitar

AMFITEATRE

Videoproiectorul Panasonic PT-EZ770, impreuna cu solutia de control Extron MLC62, sunt tehnologiile implementate in amfiteatrele UMFCD.

Videoproiectorul Panasonic PT-EZ770 este un echipament silentios ce distribuie imagini luminoase si clare, fara a fi afectat de lumina ambientala prezenta in amfiteatru.

Rezolutia nativa WUXGA 1920x1200, cei 6500 lumeni, precum si contrastul de 5000: 1, sunt specificatiile ce recomanda acest model ca fiind ideal pentru astfel de aplicatii.

De asemenea, design-ul compact ce protejeaza videoproiectorul de praf, impreuna cu filtrele ECO, asigura o mentenanta redusa, dar si costuri de intretinere scazute. 

Controller-ul Extron MLC62 vine in ajutorul sistemelor multimedia, oferind control echipamentelor AV, printr-o simpla apasare de buton.

SALI DE LABORATOR SI SEMINAR

Pentru salile de laborator, precum si pentru cele de seminar, mergand pe ideea de colaborare, a fost implementata o solutie de videoproiectie cu echipamente Panasonic PT-VZ580 si controllere Extron.

Videoproiectorul Panasonic PT-VZ580 este un model versatil, multimedia, cu o stralucire de 5000 lumeni si wireless incorporat, ce permite conectarea cu usurinta a dispozitivelor mobile, incurajand astfel colaborarea si munca in echipa.

Solutii personalizate si usor de utilizat

La GBC, oferim cele mai noi solutii sustinute de usurinta in utilizare si flexibilitate. Fiecare sistem functioneaza in colaborare cu celelalte pentru o mai buna comunicare si predare interactiva.

GBC Exim ofera servicii AV complete, de la identificarea necesitatilor, pana la proiectare si mentenanta solutiilor. GBC este dealer autorizat pentru:

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact

 
 Solutii videoproiectie universitatea de medicina si farmacie