English Romanian
English Romanian

Solutii de afisaj pentru o mai buna comunicare organizationala interna si externa

Sistemele Video Wall reprezinta cea mai noua si eficienta unealta de promovare indoor si outdoor, pentru organizatii sau agentii guvernamentale.

Fie ca sunt alese din motive estetice, pentru a imbunatati spatiul unei incaperi sau pentru a oferi informatii legate de brand sau marketing pentru clienti, vizitatori sau parteneri ai unei organizatii, implementarea unui sistem Video Wall este o solutie excelenta ce creeaza un impact pozitiv si atrage atentia asupra informatiilor pe care doriti sa le distribuiti.

Companiile mari sau multinationale precum Accenture, au inteles importanta si beneficiile pe care le vor avea odata cu introducerea unor astfel de sisteme. Sediul Accenture este un spatiu elegant, iar instalarea sistemelor de afisaj digital sau Video Wall nu a facut decat sa intareasca imaginea profesionala pe care acestia si-au creat-o.

sistem Videowall Lounge - un spatiu de recreere modern si eficient

O camera de recreere pentru angajati sau o sala de asteptare pentru vizitatori poate fi un spatiu perfect in care sa expui cultura companiei sau informatii de orice fel. Un sistem Video Wall instalat intr-un astfel de spatiu poate aduce beneficii reale si masurabile organizatiei.

Peretele incaperii include acum un sistem Video Wall alcatuit din sase display-uri Sony Bravia FWL-48W705C.

Dedicate aplicatiilor profesionale, display-urile Sony Bravia ofera o culoare si imagine realistica desavarsita, dar si un sunet stereo de inalta calitate. Cu un design slim si compatibilitate in montaj Vesa, display-urile Sony Bravia 4K, reprezinta solutia ideala pentru o astfel de zona de informare publica.

In plus, tehnologia de iluminare LED, asigura, pe langa profilul discret si modern, un consum de energie redus, fata de sursele conventionale.

Receptia - un spatiu de informare si cunoastere

Prima impresie conteaza, iar modul in care organizatia este privita inca de la inceput poate fi un factor decisiv in colaborarile viitoare.

In incinta organizatiei Accenture a fost instalata o solutie de afisaj inteligenta ce include si un sistem touchscreen foarte usor de utilizat, multiple functii de video conferinta, de scriere (whiteboarding) si distribuire de fisiere.

InFocus Mondopad revolutioneaza modul in care oamenii fac schimb de informatii, combinand beneficiile mai multor dispozitive – solutii de teleprezenta, smartboards, proiectoare, PC-uri, monitoare – intr-un singur dispozitiv cu ecran plat. Mondopad include o tabla interactiva digitala, pachetul Microsoft Office, browser de internet, o camera HD integrata si microfoane.

Incorporat intr-o suprafata eleganta multi-touch, Mondopad atinge performante uimitoare datorita procesorului Intel i5 PC cu Windows 7Pro ce il ajuta sa fie intuitiv, usor de utilizat, gestionat si personalizat cu aplicatii compatibile Windows.

InFocus Mondopad

Amplasat intr-o receptie, Mondopad poate fi un dispozitiv de afisaj incredibil pentru vizitatorii unei companii, permitandu-le acestora sa se informeze asupra activitatii companiei sau chiar sa vada ce se intampla intr-o anumita sala, sedinta sau in cadrul unui eveniment, direct pe display-ul interactiv.

sistem Videowall

Solutii de afisaj pentru sali de videoconferinta

In sala de videoconferinta Accenture, acolo unde exista deja un sistem de videoconferinta functional, solutia de afisaj digital implementata a fost alcatuita din doua display-uri de afisaj CTouch Laser air 55 inch LED.

CTouch Laser air este un echipament elegant ce nu necesita conectare prin cabluri pentru ca include un port OPS standard ce face posibila conectarea cu un mini PC wireless. Astfel conectarea display-urilor CTouch prin Wi-Fi, Bluetooth sau Intel Wi-Di devine o experienta interesanta.

Display-urile permit controlul afisajului prin zece puncte de control simultan ce transforma prezentarile traditionale in intalniri interactive si mult mai productive. Mai mult decat atat, sistemul audio wireless CTouch Soundbar integrat poate produce un sunet clar si natural cu ajutorul celor 90 de watti.

Fiecare display a fost conectat apoi la un sistem CTOUCH Easy air PC Module i3, o solutie usor de instalat si intretinut ce elimina nevoia de conectare la un PC extern prin cabluri. Easy air incorporeaza un procesor Intel Core i3, tehnologie Wi-Fi si Windows 10 Professional.

Sistemele de afisaj digital si Video Wall-urile pot aduce multiple beneficii unei organizatii. Unul dintre cele mai placute aspecte este faptul ca acestea sunt interactive, iar utilizatorii pot actiona asupra informatiilor interesant si relevant. Continutul captiveaza si implica direct utilizatorul, iar optiunile interactive ajutate de efecte digitale, fac ca mesajul transmis sa aiba un impact puternic asupra utilizatorului, fie ca vorbim de angajat, client sau partener.