English Romanian
English Romanian

 Solutii de afisaj si prezentare la Administratia Prezidentiala a Romaniei 

 

Pentru ca suntem intotdeauna deschisi colaborarii si proiectelor noi, impreuna cu partenerul  O-Video, am finalizat proiectul “Solutii de Prezentare la Administratia Prezidentiala a Romaniei”, o referinta in industria AV din Romania.

 

Context:

Necesitatea Administratiei Prezidentiale de a avea un sistem de afisaj mobil, profesional si mai ales eficient in prezentarile si activitatile prezidentiale, capabil sa redea continut video de la distante de pana la 100 m, pastrand rezolutia de 4K intacta.

Solutie GBC - O-Video:

Ne-am unit fortele si am proiectat, implementat si predat o solutie de tip videowall care sa atinga exigentele dorite de Administratia Prezidentiala. S-a optat pentru integrarea display-urilor profesionale Panasonic pe stand mobil de la Chief, conectica si infrastructura Extron si, nu in ultimul rand, un sistem de control si automatizare de la Neets.

Rezultat:

Ne-am unit fortele si am proiectat, implementat si predat o solutie de tip videowall care sa atinga exigentele dorite de Administratia Prezidentiala. Solutia tehnica aleasa presupune integrarea display-urilor profesionale Panasonic, infrastructura AV si conectica Extron, sistem de control si automatizare Neets intr-o solutie de stand mobil modular dedicat manufacturat de CHIEF.

Display-uri Panasonic TH-55LFV6W (55 inch) cu utilizare 24/7, ecran IPS si tehnologie de iluminare Direct-LED, integreaza o rezolutie Full HD si o rama ultra-subtire de numai 3.5 mm. Display-ul detine capacitatea de a forma un videowall fara ajutorul unui controller sau echipament auxiliar.

Infrastructura AV robusta, fiabila si performanta manufacturata de Extron, lider mondial in industrie, asigurand transmisia fara compresie a semnalelor AV pana la 100 m cu ajutorul setului transmiter - receiver DTP-DVI 4K cu switcher integrat, prin intermediul cablurilor de tip CAT6.

Automatizarea intregului sistem a fost asigurata cu echipamente Neets, programabile prin RS-232, IR sau porturi IO, pentru a permite accesarea rapida a intregului sistem prin simpla apasare a butoanelor personalizate si iluminate ale panoului de control.

Stand mobil dedicat Chief LVM2x2U, cu finisaje premium, care sa sustina optim display-urile orientate in format Landscape, dar care sa asigure si un sistem de cable management pentru o instalare profesionala si o operare facila.

   

Prezenti pe piata de mai bine de 20 de ani, O-Video furnizeaza echipamente si solutii profesionale pentru Broadcast si Audio-Video, avand un portofoliu diversificat de branduri si o echipa bine pregatita ce raspunde celor mai grele provocari prin creativitate si profesionalism.

 


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact