Universitatea Romano-Americana

Universitatea Romano-Americana a fost infiintata in anul 1991, avand drept scop promovarea valorilor educationale ale invatamantului superior american pe fondul bogatelor traditii ale invatamantului romanesc. Practicand un management academic prin excelenta strategic, Universitatea Romano-Americana este recunoscuta la nivel national si international ca universitate de elita.

Solutii de comunicare wireless


Sala Senatului Universitatii Romano-Americane necesita implementarea unui sistem de discutii care sa ofere un mod de comunicare eficient membrilor Senatului, fie ei cadre didactice sau studenti dar sa ofere si trasabilitatea si transparenta decizionala.

GBC a fost aleasa pentru a oferi solutia potrivita de comunicare. Varianta propusa a fost un sistem de discutii wireless Televic Confidea, compus din:

✔ unitate centrala dual band cu autobalansare intre 2.4Ghz si 5Ghz si criptare a comunicatiilor pe 3 niveluri

✔ 16 unitati de discutii fara fir pentru delegati, dotate cu microfon cu indicator luminos de stare, acumulatori cu autonomie mare si prevazute cu difuzor si conector pentru casti

✔ unitate de discutii pentru presedinte, avand in plus fata de unitatile delegatilor buton de prioritate care permite acestuia sa preia controlul sau sa gestioneze intalnirea conform agendei

✔ unitati cu incarcare rapida pentru acumulatori. Astfel, dupa doar patru ore de incarcare se obtine o autonomie de pana la 28 ore

Respectand eleganta salii Senatului Universitatii Romano-Americane, solutia implementata completeaza firesc designul acesteia prin lipsa cablurilor.

Fiind o solutie plug and play, sistemul de conferinta wireless Televic este disponibil pentru folosire imediat. Sunetul de calitate este garantat atat prin folosirea microfoanelor special concepute pentru salile de intalniri, cat si datorita difuzoarelor integrate in unitatile de conferinta.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.