Universitatea Petru Maior

Universitatea „Petru Maior", componenta a sistemului educational din Romania, este o institutie de stat din Targu Mures pentru instructie superioara si cercetare, acreditata de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Guvernul Romaniei.

Informatie transmisa cu claritate optima de fiecare data


Activitatea neintrerupta, de peste 45 de ani, dar mai cu seama dinamica extrem de accentuata a dezvoltarii inregistrate dupa 1990 fac din Universitatea “Petru Maior” o institutie de prestigiu, acreditata national si recunoscuta la nivel international. Anual, Universitatea este gazda a zeci de conferinte nationale si internationale, iar cadrele didactice, studentii si masteranzii sunt prezenti la numeroase conferinte, colocvii si congrese din Europa, Statele Unite si Canada.

GBC® a venit in intampinarea nevoii Universitatii "Petru Maior" pentru flexibilitate si tehnologie stabila care sa nu fie limitata la arhitectura salii si a implementat o solutie completa de traducere simultana portabila compusa din cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300 si un sistem de traducere simultana portabila  OKAYO EJ7.

AVS Silent Booth 1300 este o cabina pentru interpreti modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC®. Cabinele pentru interpreti GBC® reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica de calitate si putand fi customizate in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala in locatia clientului. In plus, fiind fabricata in Romania si beneficiind de cei 18 ani de experienta GBC®, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere si respecta bunele practici din Romania.

Sistemul de traducere simultana OKAYO EJ7 implementat de GBC® la Universitatea "Petru Maior", reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret. Datorita tehnologiei UHF de ultima generatie, sistemul este ideal pentru nevoile Universitatii. In plus, sistemul are functii user-friendly, nu necesita instalare si este compatibil cu orice alt sistem aflat in exploatare in mediul clientului.

Folosind sistemul de traducere simultana OKAYO EJ7 se pot realiza traduceri simultane in pana la 16 limbi. Sistemul are o autonomie de pana la 19 ore, un numar nelimitat de unitati delegati, distanta de operare de pana la 100 m radius si o garantie extinsa de pana la 5 ani. Pentru ca informatia sa fie transmisa cu claritate optima de fiecare data, unitatile au comutatoare care regleaza sensibilitatea transmisiei dar si control al volumului pentru fiecare receptor.

Pentru durabilitatea si aspectul impecabil al solutiei, GBC® a furnizat inclusiv accesorii de calitate tip huse protectie din piele pentru fiecare dintre unitatile delegat. In plus, solutia a presupus integrarea microfoanelor de mana si lavaliera cu solutia de traducere simultana. In acest sens, semnalele au fost colectate in cabina de traducere GBC® astfel ca interpretii pot asculta fiecare indiviual in castile Sony, casti ce combina tehnologia de ultima generatie cu cele mai bune tehnici de fabricatie pentru a oferi experienta de ascultare desavarsita. Semnalul este preluat de la interpreti si distribuit in sala wireless, prin tehnologie RF, catre toti delegatii

Solutia completa de traducere simultana portabila implementata de GBC® la Universitatea "Petru Maior" a adus un plus valoare evenimentelor organizate de universitate, ajutand astfel participantii sa se implice in mod egal, spargand barierele lingvistice si aducand globalizarea comunicationala interumana la un nou nivel.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.