Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti

Fondata in 1948 sub numele de Institutul de Petrol si Gaze, ca raspuns la cresterea industrializarii Romaniei si la nevoia unui cadru educational in domeniul petrolului si gazelor, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti si-a castigat repede statutul de Universitate, extinzandu-si activitatea in domenii precum cel al stiintelor economice si umanist.

Sistem audio profesional, parte dintr-o solutie interactiva multimedia


Pentru a raspunde nevoilor studentilor de acces la tehnologie de noua generatie si la metode moderne de predare, am implementat intr-unul dintre amfiteatrele Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti o solutie interactiva multimedia compusa din:

✔ Sistem de traducere simultana HTDZ insotit de display-uri pentru traducatori Vigilant Vision;
✔ Videowall Samsung pentru redarea continutului multimedia;
✔ Sistem integrat de videoconferinta cu sistem de prezentare wireless si colaborare in cloud precum si transmisie video over IP Yealink;
✔ Tabla dublu culisanta pe verticala DistinctMob.

Solutia a presupus integrarea echipamentelor de mai sus cu sistemul audio cu amplificare, mixer si echipament pentru suprimarea ecoului, insotit de microfoane tip lavaliera si microfoane wireless. Pentru o integrare arhitecturala cat mai placuta si o intruziune cat mai redusa, am ales un sistem de rutare si distribuire a semnalelor audio-video Extron, completat intr-un mod natural de incintele acustice Bose cu montare in tavan. Difuzoarele Bose ofera calitate audio imbunatatita, acoperind un spatiu larg, facilitand astfel utilizarea unui numar mai mic de difuzoare.

Amplificatorul Bose poate sustine o arie larga de aplicatii si elimina necesitatea unui procesor suplimentar de semnal, performanta audio si fiabilitatea fiind asigurate de tehnologiile brevetate. Pentru a ne asigura ca in sala nu va exista ecou, una dintre cele mai suparatoare probleme de sunet, am inclus in solutia oferita Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti echipament pentru suprimarea ecoului HTDZ.

Mixerul DAP-Audio vine intr-un design clar, ceea ce il face usor de utilizat, si ofera posibilitatea de a seta niveluri diferite de sunet pentru trei zone, dispunand de intrari pentru doua microfoane si conectare pentru dispozitive mp3.

Microfoanele tip lavaliera si microfoanele wireless insotite de receiver DAP-Audio vin pentru a completa solutia cu functie de anulare a zgomotului de fundal si claritate a vocii.

Prin implementarea acestui proiect, cadrele didactice si studentii Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti se bucura de un amfiteatru dotat cu tehnologie moderna pregatita sa sustina atat cursuri si videoconferinte locale, cat si cu entitati educationale din strainatate. De asemenea, sistemul interactiv multimedia poate fi folosit pentru diferite evenimente ori conferinte ce presupun prezentari multimedia.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.