Universitatea de Vest Timisoara

Fondata in 1962, Universitatea de Vest din Timisoara este principala institutie de invatamant superior si centru de cercetare din vestul Romaniei, ce ofera studentilor pregatirea necesara pentru a contribui la dezvoltarea societatii. Aceasta pregatire se desfasoara in 11 facultati, care ofera o gama variata de programe de formare initiala si cursuri postuniversitare. In ultimii 12 ani, Universitatea a raspuns schimbarilor care au aparut in politica national-educationala, schimbarilor demografice, cerintelor economiei de piata, nevoilor locale si regionale, dar si noilor tehnologii.

Transparenta decizionala la un vot distanta


Echipa GBC impreuna cu partenerul sau traditional OVO Design Furniture Group vin in intampinarea nevoilor Universitatii, prin amenajarea Amfiteatrului A01 atat prin modernizarea spatiului arhitectural al salii, cat si prin dotarea amfieatrului cu solutie de videoproiectie, sistem de discutii, solutie de traducere simultana si sistem de votare portabil.

OVO Design Furniture Group este o companie romano-canadiana cu o vechime de peste 25 de ani in Romania. Succesul de care se bucura atat pe piata internationala, cat si pe cea romaneasca se datoreaza conceptului in care primeaza calitatea, seriozitatea, rapiditate si satisfactia deplina a clientului.

GBC sustine educatia moderna, trasparenta decizionala si democratia, valori ce se regasesc si in setul de valori al Universtatii de Vest Timisoara. De aceea, solutiile propuse de GBC pentru reamenajarea Amfieatrului A01 au cuprins:

✔ Sistem de videoproiectie Panasonic cu functie de baza unica Daylight View ce permite proiectarea foarte clara a imaginilor chiar si in incaperi foarte luminoase
✔ Sistem de discutii integrat Televic, la care se pot conecta pana la maxim 50 de unitati delegat si microfoane wireless Okayo cu functie Push/Talk pentru usurinta in exploatare
✔ Sistem profesional de traducere simultana UHF Okayo, portabil si wireless, incluzand unitati pentru interpreti si delegati, dar si unitati de incarcare pentru toata solutia
✔ Sistem portabil de vot electronic Gonsin, o solutie eficienta, securizata si de inalta performanta pentru exprimarea votului

Sistemul portabil de vot electronic Gonsin instalat de GBC are la baza un soft specializat, usor de utlilizat, disponibil si in limba romana, care permite organizarea cu usurinta a sesiunilor de vot, afisarea intrebarilor sau subiectelor pe ecranul salii, dar si gestionarea votului electronic al fiecarui participant in baza autentificarii securizate a acestuia cu ajutorul cardurilor RFID, sustinand astfel trasparenta decizionala si votul democratic. Sistemul Gonsin implementat in Amfiteatrul A01 al Universitatii asigura un flux simplu, rapid si sigur in procesul de vot si este compus din:
✔ Unitate centrala W3
✔ Unitate portabila pentru votare W3
✔ Software de management
✔ Incriptor carduri autentificare
✔ Carduri autentificare

GBC este singurul integrator de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de discutii, vot si traducere simultana in limba romana.

Sistemul de vot portabil Gonsin implementat de GBC asigura exprimarea votului in conformitate cu legislatia din Romania si permite mai multe optiuni de vot:
✔ Vot direct: pentru, impotriva, abtinere
✔ Evaluare: bun, acceptabil, slab
✔ Alegeri intre mai multi candidati
✔ Scala: 1-100

Printr-o interventie minimala, solutiile implementate de GBC in Amfitearul A01 al Universitatii de Vest Timisoara, au permis maximizarea potentialului salii, spatiul devenind astfel unul multifunctional, potrivit atat pentru cursuri festive si doctorate, cat si pentru intalniri ale Senatului sau Consiliului Director. Multumita partenerului OVO Design Furniture Group, spatiul a fost transformat intr-unul multifunctional, mobilat si finisat, potrivit atat intalnirilor restranse (16-20 locuri in jurul mesei de prezidiu), cat si unei configuratii cu toate locurile ocupate.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.