Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca (USAMV Cluj-Napoca) este institutie publica de invatamant superior, cu personalitate juridica si detinatoare a unui patrimoniu propriu, o institutie academica de invatamant si cercetare, caracterizata prin excelenta in procesul educativ si de cercetare, acoperind un spectru larg de specializari din domenii specifice agriculturii, horticulturii, zootehniei, biotehnologiilor, medicinii veterinare biologiei, ingineriei mediului, cadastrului, silviculturii si ingineriei produselor alimentare.

Solutii moderne de predare si comunicare


Alaturi de partenerul sau Tobimar Construct, GBC® s-a ocupat de designul, proiectarea si implementarea unui sistem complet de discutii cu fir si traducere IR la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. Sistemul integrat de GBC® este format din solutii interactive IQboard, solutii de proiectie Sony, panoul de control centralizat tip keypad, solutie de procesare si amplificare audio, camere video Sony si solutie completa de traducere simultana criptata IR Gonsin.

Tabla interactiva IQboard Premium insotita de software in limba romana. Tabla interactiva poate fi utilizata atat folosind propriile maini si degete, cat si cu markerul, dispune de tehnologie Multi-Touch 10 puncte ce permite pana la 10 utilizatori simultan, biblioteca incorporata, functie Text-to-Speech si suprafata ani-zgariere si anti-reflexie.

IQBoard Interactive Pen Tray, cu senzori incorpotati ce permit tablei interactive sa identifice markerul selectat, scrierea cu oricare dintre culorile negru, rosu, verde sau albastru, cat si stergerea cu ajutorul radierei. In plus, Pen Tray-ul are functia suplimentara multi-color code care permite detectarea automata a numarului si culorilor markerelor ridicate din Pen Tray.

Videoproiector Sony UST, cu tehnologie integrata BrightEra 3LCD care ofera imagini foarte luminoase si culori reproduse natural si tehnologia Ultra Short Throw. Luminozitatea de 3300 lumeni si contrastul de 3000:1 raportat la o rezolutie de 1280 x 800 WXGA, asigura o performanta constanta intre gradul de luminozitate si calitatea imaginilor.

Videoproiectoare Panasonic PT-EX800Z LCD, cu port Digital Link integrat ce face posibila transmisia semnalelor HDMI, audio, video, Ethernet si RS-232C prin intermediul unui singur cablu CAT5e. Datorita senzorului integrat functia Daylight View Basic masoara nivelul luminii ambientale din incapere si ajusteaza automat setarile de imagine, pentru imagini de calitate chiar si intr-o sala cu multa lumina ambientala.

Unitati de control tip keypad echipate cu 8 taste cu iluminare discreta si etichete customizabile ce permit integrarea comenzilor tuturor echipamentelor in baza unor scenarii definite de aplicatia clientului.

Solutie completa APART formata din amplificator digital REVAMP 1680, cu 16 canale, alimentare dubla cu transformare toroidale si doua intrari bus stereo cu pass through, preamplificator audio cu 2 iesiri stereo, 6 intrari de microfon si 4 intrari de linie si incinte acustice de plafon CM608, echipate cu difuzor 6.5" si driver de 1".

Solutie completa Okayo formata din receptor dual channel wireless pentru microfon Okayo EJ-702DR, cu 96 de canale disponibile, indicator LCD pentru canal sau frecventa si nivelul bateriei si frecventa de transmisiune UHF, microfoane wireless 701TM de tip handheld dynamic capsule, functie Push/Talk si  autonomie de pana la 14 ore si unitati pentru incarcare dual.

Solutie Monacor formata din receptor multifrecventa TXA-802SR, cu 2 canale, sistem de transmisie Mono PLL Audio si tehnologie UHF PLL si microfoane wireless TXA-800HT de tip handheld cu 16 frecvente UHF selectabile, functie Mute si display LCD pentru afisarea canalului, frecventei si a nivelului bateriei.

Camera video Sony Handycam HDR-CX900E, full HD, Wi-Fi, obiectiv superangular ZEISS de 29 mm, zoom optic de pana la 12x ce combina diafragma larga cu o diafragma iris cu sapte lame pentru calitate profesionala, cu bokeh si senzor CMOS Exmor R cu zona de captare a luminii. Functiile Wi-Fi si NFC incorporate permit transferul wireless al clipurilor video si fotografiilor de pe Handycam pe smartphone sau pe tableta, printr-o singura atingere.

Sistem complet Gonsin format din unitate pentru interpreti TC-F16, controlata digital, disponibila pentru sistemul de interpretare simultana cu 6 canale cu microfon gooseneck, cu difuzor incorporat cu control al volumului, display LCD  si functie de traducere simultana sau consecutiva, sistem de IR interpretare wireless TC-Z912, proiectat pentru distribuirea interpretarii simultane pe 12 canale, comunicare digitala si criptata, imposibil de interceptat si fara interferente cauzate de telefoanele mobile si radiator TC-H35 echipat cu functie de preluare automata a controlului care asigura functionarea la eficienta maxima a diodelor. De asemenea, sistemul cuprinde si meeting management software V5.0, unitate pentru incarcare GX-60, unitate pentru depozitare GX-48, receptor Lanyard RY-123, inscriptor de carduri si carduri IC.

Display LED profesional Panasonic TH-43LFE8E cu luminozitate de 350 cd/m², un contrast de 3000:1 si un unghi de vizibilitate la 178 de grade. Display-ul are media player USB integrat, functie LAN pentru monitorizare si control, functie sistem multi-display, power management, digital zoom, functie de ajustare bezel si scalare de inalta definitie a continutului.

Solutia implementata de GBC® vine in intampinarea nevoii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca pentru un sistem de discutii versatil care sa faciliteze comunicarea de calitate si de a oferi tuturor participantilor posibilitatea de a lua cuvantul si de a fi ascultati, de aceea, solutia implementata garanteaza calitatea si inteligibilitatea discursului.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.