Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca

Cea mai veche institutie de invatamant medical din Transilvania, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu a scris istoria invatamantului universitar clujean, fiind una dintre cele mai prestigioase universitati din Romania. Cu peste 9 mii de studenti, dintre care mai mult de 2 mii de studenti straini, universitatea ofera pregatire pentru 12 specializari.

Solutiile moderne de predare si sonorizare profesionala pentru sali de curs


In dorinta de a oferi studentilor sai medii de studiu pregatite si complet echipate cu tehnologii moderne, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si-a dorit achizitionarea unei solutii complete formata din tabla interactiva, solutie de videoproiectie si sistem de sonorizare profesionala.

Partenerul nostru in acest proiect a fost Tobimar Construct, companie nascuta din pasiunea pentru domeniul constructiilor ce imbina designul si confortul cu eficienta pentru a oferi servicii in domeniul constructiilor industriale, de birouri, rezidentiale si chiar si design de interior.

Am oferit Universitatii „Iuliu Hatieganu” o solutie compusa din:

✔ Tabla interactiva Expert cu diagonala de 94”
✔ Videoproiector Sony ultra short throw
✔ Videoproiector Panasonic
✔ Display LED Panasonic
✔ PC All in one HP cu procesor Intel
✔ Camera video Sony Handycam
✔ UPS online dubla conversie
✔ Sistem de interpretare simultana IR Gonsin cu 120 unitati de receptie
✔ Solutie de sonorizare formata din echipamente Apart Audio, microfoane si transmitere Okayo si Monacor

Am ales amplificatorul digital Apart Audio cu 16 canale, cu un consum de energie extrem de scazut – sub 0,5 wati si optiuni multiple de pornire / oprire automata. Acesta poate fi integrat cu usurinta in orice proiect audio.

Incintele acustice Apart Audio, integrate cu amplificatorul aceluiasi brand, ofera calitate a sunetului de inalta definitie, sunt foarte rezistente chiar si in spatiile cu umiditate ridicata, usor de instalat si cu un design discret si modern, ceea ce ofera integrare arhitecturala in aproape orice spatiu.

In completarea solutiei profesionale de sonorizare pentru amfiteatrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, am ales microfoanele Okayo si Monacor fara fir, insotite de transmitatoare, pentru a oferi calitate audio ridicata si claritate a vocii, sistemele fiind astfel ideale pentru mediile academice.

Cu ajutorul solutiei de tipul design&build pe care am oferit-o Universitatii Iuliu Hatieganu, cadrele didactice si studentii beneficiaza acum de acces la echipamente moderne de tehnologie menite sa usureze procesele de predare si invatare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.