Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania este unica organizatie profesionala dedicate acestora, infiintata potrivit legii si avand personalitate juridica. Toti notarii publici din Romania sunt membri ai Uniunii, beneficiind prin aceasta de apararea intereselor profesionale si economice, egalitate de tratament, perfectionare continua a pregatirii, colaborare cu institutiile statului si nu numai. Notarii din Romania sunt organizati, la nivel teritorial, in Camere ale Notarilor ce functioneaza in circumscriptia fiecarei Curti de Apel.

Solutie wireless integrata pentru un plus de flexibilitate


Partenerul GBC in acest proiect a fost ATEZET Systems, companie ce are ca scop principal furnizarea celor mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata. ATEZET Systems colaboreaza cu companii de renume din domeniu si asigura proiectare, instalare si service pentru sisteme de securitate si curenti slabi, solutii ce necesita o inalta competenta si calitate profesionala.

Proiectul a constat in instalarea unui solutii state of the art Televic de sistem de discutii wireless pentru 32 de participanti, compusa din 28 de unitati delegat si 4 unitati presedinte. Unitatile sunt prevazute cu casti profesionale ce sporesc inteligibilitatea si ofera o reproducere exacta a discursului. Solutia implementata dispune si de traducere simultana in doua limbi, participantii de alta nationalitate putand astfel selecta limba preferata.

Sistemele de discutii fara fir ofera flexibilitate si mobilitate permitand utilizatorilor folosirea echipamentelor in alte locuri fata de cele in care au fost instalate. Mobilitatea si flexibilitatea sunt asigurate fara a periclita siguranta si confidentialitatea, sistemele wireless Televic folosind nu mai putin de 3 niveluri de criptare. Autonomia mare, de pana la 28 ore, si timpul rapid de incarcare a acumulatorilor, dar si lipsa interferentelor cu orice alt sistem wifi sau telefonie mobile fac din sistemele wireless Televic un partener de incredere, oriunde Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania va desfasura intalniri.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.