Toyota Romania

Toyota Romania, importator si distribuitor al marcii Toyota, face parte din Grupul Inchcape, o companie multinationala britanica cu o istorie de peste 160 de ani. In anul 2008, Toyota Motor Corporation a acordat firmei Toyota Romania statutul de National Marketing and Sales Company (NMSC) pentru intreaga regiune a Balcanilor, respectiv coordonarea atat a Romaniei, cat si a Bulgariei, Republicii Macedonia si Albaniei. Sub ideea “Customer first”, compania Toyota pune clientul in centrul tuturor ideilor, programelor si produselor sale, obiectivul principal fiind sa ofere tuturor clientilor o experienta unica pe care sa o traiasca alaturi de cele mai bune marci de masini din lume.

Comunicare eficienta cu clientii


Venind in intampinarea nevoilor companiei Toyota Romania de a avea o comunicare eficienta cu clientii, GBC a implementat un sistem de comunicare intercom la sediul companiei, solutie ce asigura claritatea mesajului transmis, fluidizarea comunicarii si eficientizarea fluxului informational.

Sistemul de comunicare intercom HT-DZII faciliteaza transmiterea bidirectionala a mesajelor si este format din microfon tip gooseneck, difuzor si control al volumului integrat pentru zona din interiorul ghiselului si difuzor cu microfon integrat pentru zona din exteriorul ghiseului. Tehnologia folosita de HT-DZII permite comunicarea handsfree pe doua cai, dar si optiunea de inregistrare a convorbirilor. In plus, sistemul include functie de reducere a zgomotului de fundal, furnizand astfel un sunet clar in ambele parti ale ghiseului.

Datorita sistemului de comunicare intercom implementat de GBC la sediul companiei Toyota Romania, comunicarea cu publicul este acum de cea mai buna calitate, fara zgomote de fundal, interferente sau alte elemente perturbatoare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.