The Bridge 2

Cladirea de birouri The Bridge 2, amplasata in zona de vest a Bucurestiului, in vecinatatea Podului Basarab, este parte din parcul de afaceri de clasa A The Bridge, cu o suprafara inchiriabila de peste 21 mii mp, dezvoltata de FORTE Partners.

Instalatii electrice de curenti slabi

Solutii complete pentru spatii de birouri de clasa A


FORTE Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spatii imobiliare si de birouri, aduce intr-un singur loc talent, capabilitati si competente pentru a le propulsa in prim-planul investitiilor si dezvoltarii imobiliare din Romania. Adevarati pionieri ai pietei imobiliare din tara noastra, FORTE Partners s-a implicat de-a lungul timpului in strategia si vanzarea a peste 200 de proiecte imobiliare.

Antreprenorul general al proiectului imobiliar este Bog’Art, companie de constructii si dezvoltare imobiliara cu sediul in Bucuresti, ce se mandreste cu management performant, personal inalt calificat si executie de calitate si la timp a tuturor proiectelor, devenind reper in cadrul arhitecturii orasului.

Partenerul nostru in demersul de a echipa cladirea The Bridge 2 cu tot ce inseamna curenti slabi a fost Tehnoinstal, companie ce se ocupa cu implementarea de sisteme complexe antiefractie, antiincediu, supraveghere video, control acces si pontaj atat pentru spatii de uz comun (locuite, birouri, depozite, spatii deschise), cat si pentru spatii ce deservesc unei utilizari atipice (camere de servere, instalatii speciale).

Solutiile de tipul design&build oferite de noi pentru spatiul de birouri The Bridge 2 au constat in:

✔ Sistem de detectie a incendiilor – Schrack Seconet
✔ Sistem de detectie monoxid de carbon – UTC Fire & Security
✔ Sistem de control acces – Impro Technologies
✔ Sistem de supraveghere video – Hikvision
✔ Sistem de panica – Honeywell
✔ Instalatie de avertizare vocala – TOA Electronics
✔ Sistem voce date – Alcatel

Solutia de adresare publica pe care am implementat-o in cladirea The Bridge 2 a presupus instalarea unui sistem de avertizare vocala format din proiectoare de sunet pentru camerele tehnice si parcare, difuzoare de tavan, amplificatoare, tunner si consola de apel digitala manufacturate de TOA Electronics.

Proiectoarele de sunet TOA Electronics ofera calitate ireprosabila a sunetului, claritate de neegalat a vocii, ceea ce le face extrem de potrivite pentru aplicatiile de adresare publica. De asemenea, materialele folosite la producerea proiectoarelor le fac extrem de rezistente la apa.

Pentru a preintampina imposibilitatea folosirii sistemului de adresare publica in cazul unei pene de curent, am inclus in solutia implementata in cladirea de birouri The Bridge 2 o unitate de alimentare cu energie electrica de urgenta TOA Electronics pregatita sa sustina intreg sistemul.

Difuzoarele de tavan manufacturate tot de TOA Electronics ofera o experienta audio cu acoperire completa, acestea fiind potrivite pentru medii precum: retail, restaurante, saloane, sali de conferinte si orice aplicatie in care continutul audio necesita un sunet de inalta calitate.

Faptul ca GBC a fost aleasa de Bog’Art si Tehnoinstal pentru implementarea acestor solutii intr-unul dintre cele mai importante proiecte, este inca o garantie a calitatii solutiilor pe care le oferim: de la design-ul acestora, pana la implementarea lor si mentenanta ulterioara.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.