Sucursale ING Bank Romania

ING Bank Romania este parte a ING Group si prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania dupa 1989, in prezent detinand o pozitie solida pe piata locala, deservind toate categoriile de clienti prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate si Retail Banking.

Solutii audio moderne pentru sediile de banca


Cu sucursale in intrega tara, ING Bank se ocupa constant de modernizarea acestora si oferirea unui mediul placut si prietenos atat pentru angajati, cat si pentru clienti. Muzica ambientala este un factor important ce contribuie la oferirea unei atmosfere prietenoase. Asa a aparut necesitatea unui sistem audio integrat arhitectural usor de folosit pentru 14 dintre sucursalele nationale ING Bank.

Astfel, 6 sucursale din Bucuresti, 2 din Timisoara, si cate una din orasele Braila, Brasov, Craiova, Galati, Oradea si Satu Mare au fost echipate de catre colegii nostri cu sistem de sonorizare profesional format din incinte acustice Bose si multimedia player cu amplificare Denon.

Proiectul cu implementare nationala, in valoare de 15 mii euro, a inclus serviciul de proiectare, in functie de locatie, solutia profesionala de sonorizare fiind adaptata cu incinte acustice incastrabile sau pendante.

Extrem de versatile, oferind sunet de inalta calitate si integrare arhitecturala perfecta, incintele acustice Bose au fost create pentru muzica de fundal in tot ceea ce tine de spatii care presupun trafic fizic: magazine, restaurante, mijloace de transport, lacasuri de cult etc., fiind conforme standardului EN 54 pentru sistemele de alarmare vocala.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.