Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad

Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad este centrul medical ce asigura ingrijirea medicala a barladenilor inca din 1881. Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Barlad, organizeaza si coordoneaza asistenta medicala in caz de calamitati, catastrofe si situatii deosebite. Avand diferite specialitati de baza, de la medicina interna, la chirurgie generala, laboratoare de analize medicale si radiologie, pana la pediatrie, Spitalul Municipal de Urgenta "Elena Beldiman" din Barlad le asigura copiilor un mediu controlat si sigur pe parcursul vizitei medicale prin intermediul solutiilor VR implementate de GBC®.

GBC® a implementat primul proiect de VR dintr-un spital de stat din Romania


„GBC®, multumim mult pentru toata sustinerea! Sunteti o emblema de profesionalism privit sub toate aspectele: oameni frumosi, inimosi, corecti, de cuvant si punctuali si servicii digitale educationale de inalta calitate! E o bucurie si o onoare pentru noi, YES-istii, sa colaboram, sa facem echipa si sa va avem sfatuitori in tot ceea ce inseamna modern cu adevarat in educatie. Sunteti fabulosi si asa va cunoastem inca de la primii nostri pasi in invatamantul privat de performanta! Va multumim ca sunteti! Ce mirare ca sunteti!” - Prof. Anca Sandu - manager al Centrului Educational YES

Spitalul Municipal de Urgenta "Elena Beldiman" din Barlad beneficiaza incepand cu luna septembrie 2023 de primul sistem de realitatea virtuala, cu un continut VR dedicat copiilor realizat de GBC®, care are rolul de a imbunatati reactiile copiilor la procesul medical.

Experienta educativa VR „MedAdventure” expune o tematica medicala, intr-un cadru extrem de prietenos, colorat si vesel in care personajul principal „Yes” ofera copiilor contextul ideal de intelegere a unor notiuni medicale, a importantei preventiei medicale, dar si a impactului alimentatiei sanatoase asupra organismului uman. Supereroul Spitalului Municipal de Urgenta "Elena Beldiman", „Yes”, ii conduce pe copii intr-o calatorie a cunoasterii corpului uman intr-o maniera interactiva si captivanta.

Realitatea virtuala (VR) este o tehnologie care a evoluat semnificativ in ultimii ani si care a inceput sa fie utilizata intr-o varietate de domenii, inclusiv in tratarea si gestionarea fricilor si anxietatilor la copii. Scenariul dinamic creat cu ajutorul solutiei GBC® foloseste atat resurse educationate VR, cat si resurse de entertainment. Inca de la intrarea in cabinet, micii exploratori sunt intampinati de personajul „Yes”, prietenul lor in aceasta aventura a vizitei medicale. Avantajul utilizarii solutiei de realitate virtuala este reprezentat de capacitatea de a crea un mediu controlat si sigur in care copiii pot experimenta si confrunta obiectele, situatiile sau starile care le provoaca frica sau anxietate.

Personajul prietenos le va prezenta copiilor sistemele corpului uman si le va explica importanta consumului de alimente sanatoase, cum ar fi fructele si legumele, dar si rolul pe care acestea il au in mentinerea sanatatii. De-a lungul calatoriei, copiii se vor bucura de o experienta vizuala educationala si distractiva. Solutia de realitate virtuala integrata cu succes de GBC® ajuta copiii sa se simta in siguranta si mai putin anxiosi.

Experienta educativa ii incurajeaza pe micii exploratori sa mearga periodic la doctor si sa aiba grija de corpul lor, „Yes” asteptandu-i cu nerabadare sa se reintalneasca.
Proiectul a luat nastere la initativa si cu suportul Centrului Educational Yes si July Expert Consulting, avand sustinerea totala a echipei GBC® de dezvoltare software si intergare solutii VR.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.