Small Boardroom, Banca Comerciala Romana

Banca Comerciala Romana (BCR) este membra a Erste Group si unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania. BCR pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de servicii bancare (incluzand operatiuni in strainatate, leasing, economisire si creditare in scopuri locative, subsidiare pentru pensii private) la care se adauga internet banking, phone banking si e-commerce.

Solutii state-of-the-art de sonorizare si control


Relocarea unei parti din birourile centrale in cladirea The Bridge a insemnat pentru BCR si provocarea dotarii intregului spatiu cu solutii audio-video de ultima generatie care sa raspunda nevoilor de comunicare in cadrul companiei.

Compania noastra a fost aleasa de BCR drept partener de incredere pentru proiectarea si instalarea solutiilor audio-video pe intreaga suprafata inchiriata - 18.000 mp, dispusi pe 5 etaje.

Parte din acest proiect amplu a insemnat echiparea small boardroom-ului, o sala de conferinte medie, cu solutie de videoconferinta si sistem de sonorizare profesionala integrat.

Pentru a asigura o calitate a sunetului ireprosabila in sala, am ales incintele acustice tip coloana Bose Paranay cu o acoperire de peste 160 grade. Proiectate pentru a oferi o inteligibilitate vocala deosebita in spatii solicitante din punct de vedere acustic, difuzoarele Bose Panaray au un design slim deosebit ce se integreaza perfect in aproape orice decor.

Cu cate 12 difuzoare incorporate in linie verticala in fiecare incinta acustica tip coloana, Bose Panaray ofera acoperire orizontala perfecta. Design-ul modular permite instalarea mai multor incinte acustice in linie, pentru a creste distanta pe care ajunge sunetul, reducand in acelasi timp reflectia nedorita a sunetului in podea ori tavan.

Integrarea sistemului de sonorizare profesionala alaturi de solutia de videoconferinta Cisco a rezultat intr-o experienta audio-video de neegalat. Cisco Webex Room Kit Plus dispune de difuzoare si microfoane incorporate, fiind ideal pentru salile medii de conferinta, cum este si small boardroom-ul BCR.

Cele 3 microfoane cu functie de urmarire a vorbitorului si acoperire a sunetelor de fundal si difuzoarele solutiei Cisco contribuie la crearea solutiei de sonorizare profesionala.

Solutia de tipul design&build pe care am implementat-o in small boardroom-ul BCR este optimizata si extrem de usor de folosit, toate echipamentele audio-video si chiar si roletele fiind controlate printr-o simpla atingere din tableta Cisco, prin integrare cu sistemul de control Extron. De asemenea, am intrat si un procesor profesional Extron de scalare a oricarui semnal video la rezolutia de 1080p inainte de a fi trimis in codecul Cisco.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.