Shakespeare School, din Bucuresti

Shakespeare School a dezvoltat un sistem unic de predare in Romania ce ajuta cursantii atat in pregatirea pentru examenele Cambridge, cat si in dezvoltarea lor personala. Totodata, dedicarea si daruirea cadrului didactic au fost recompensate cu titlul de “ Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania”, recunoscut de Cambridge University Press & Assessment.

Solutii interactive high-end pentru educatia adaptata la era high-tech


Cu o experienta vasta de 20 de ani in domeniul educatiei, dorinta instiuției Shakespeare School de a digitaliza complet orele de curs si de a oferi tehnici moderne si interactive, adaptate fiecarui cursant, a determinat alegerea solutiei GBC® formata din 16 display-uri interactive CTOUCH Riva de 75”, 16 module OPS, 16 module Wi-Fi, 16 module NFC reader, 16 licente e-Share si 16 camere AVer , alaturi de procesul de livrare, servicii de instalare si utilizare ale echipamentelor.

Display-urile interactive CTOUCH Riva asigura un proces educational de calitate si inovator in predarea in clasa, online, hybrid si prin integrarea lor fireasca cu solutiile de invatamant online si orice alta aplicatie de videoconferinta, cum ar fi Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Hangouts. Profesorii din cadrul centrului Shakespeare School exploreaza si utilizeaza cu creativitate display-urile interactive CTOUCH, folosind aplicatia whiteboard de pe Android, Zoom sau Microsoft in functie de contextul lectiei.

Pe langa tehnologia de ultima-generatie, rezolutia 4K, sunetul high-end live-stage surround asigurat de incintele acustice JBL integrate, profesorii ruleaza aplicatiile profesionale de invatare a limbii engleze specifice centrului Shakespeare School pe display-urile interactive CTOUCH Riva ducand experienta de invatare la un alt nivel.

Colaborarea intre profesori si elevi se realizeaza firesc si creativ prin partajarea wireless a lectiei si conectarea intuitiva cu alte dispozitive. Aplicatia Eshare permite partajarea continutului de pe display pe o tableta, dar procesul se poate realiza si invers. In plus, elevii au posibilitatea de a interactiona in timp real cu lectia predata stimuland astfel gandirea critica si capacitatea de a gasi singuri solutii.

Modulul OPS CTOUCH ofera beneficiul de a transforma display-ul interactiv intr-un calculator doar prin inserarea modulului in slotul OPS. Astfel, profesorii au intr-un singur loc toate aplicatiile si instrumentele necesare pentru a crea lectii relevante si de esenta in toate cele 3 scenarii: in clasa, online si hibrid. Solutia interactiva CTOUCH a fost completata cu modulele Wi-Fi si NFC pentru o conectare facila si asigurarea securitatii informatiilor. Modulul Wi-Fi permite conectarea wireless a display-ului la retea, iar modulul NFC poate bloca accesul neautorizat si permite accesul doar prin utilizarea cardului NFC.

Camerele web AVer completeaza experienta de digitalizare in comunicarea educationala si asigura ca toti participantii sunt integrati in cadru, oferind o desfasurare fireasca a interactiunilor elevi-profesori in cadrul cursurilor.

Pentru a continua misiunea noastra de a fi un promotor si un sustinator al educatiei interactive si pentru a utiliza benefic toate resursele de care dispunem, GBC® a sustinut si 2 sesiuni de training pentru profesorii din toate centrele Shakespeare School cu formatorul nostru acreditat. In cadrul acestor sesiuni pe langa prezentarea beneficiile display-urilor interactive CTOUCH Riva in slefuirea mintilor viitoarelor generatii, profesorii au avut ocazia de a testa hands-on functiile importante pentru crearea lectiilor viitoare.

“Am investit peste 70.000 euro in dotarea tuturor salilor de curs din toate cele patru centre Shakespeare School cu display-uri interactive, digitale, astfel incat cursantii nostri sa poata beneficia de toate avantajele tehnologiei moderne. Avem, de acum, clasa viitorului la Shakespeare School!”, afirma Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.