Sediul companiei Fitbit Romania

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a deschis in Romania cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din Europa si a incredintat companiei GBC serviciile de analiza si proiectare acustica, dar si proiectarea si implementarea solutiilor de videoconferinta in noul sediu avangardist.

Tratament acustic pentru sunet fara egal


Pentru a afla care este cea mai potrivita solutie de sonorizare, analiza si proiectarea acustica realizate de GBC la sediul companiei Fitbit au avut la baza principiile elegantei si calitatii impuse de profilul Fitbit. Astfel, spatiul a fost analizat in detaliu de catre expertii GBC pentru a gasi solutia perfecta locatiei si a putea oferi clientului nostru sunetul la calitate impecabila pe care si l-a dorit.

In realizarea analizei acustice au fost folosite produse profesionale NTi Audio si a fost masurat numarul de decibeli, evaluat timpul de reverberatie cu atentie deosebita asupra materialelor folosite in spatiu, tinand cont, de asemenea, si de nivelul de zgomot de fundal. In urma analizei acustice realizate de expertii GBC, pentru Fitbit a fost implementat un sistem de tratament acustic compus din totemuri, elemente suspendate si panouri de la renumitul producator Buzzi.

Totemurile acustice Buzzi Totem Beam, proiectate cu scopul de a echilibra perfect sunetul, reprezinta o solutie acustica high-end ce se integreaza perfect cu arhitectura spatiului in care sunt montate. Marginile moi si forma cilindrica permit totemurilor sa ofere o difuziune maxima a sunetului, in timp ce spuma acustica cu care sunt tapisate totemurile permit absorbtia totala a sunetului.

Elementele acustice suspendate Buzzi Zeep au rolul de a absorbi sunetele din sala si de a asigura reducerea la minim a ecoului. Performanta acustica se datoreaza designului si a materialelor din care sunt fabricate. In plus au fost special proiectate pentru a combate eficient tonurile cu frecventa joasa, medie si ridicata.

Panourile acustice BuzziDish ofera un tratament acustic de inalta performanta si atenueaza eficient zgomotul prin absorbtia undelor sonore nedorite, contribuind astfel la crearea unui spatiu placut si echilibrat din punct de vedere acustic.

Panourile acustice pentru perete BuzziBlox Wall au grosimi diferite si absorb sunetul datorita straturilor de spuma pe care le au in compozitie. In plus, datorita capacitatilor extraordinare ale spumei de absorbtie a sunetului, alaturi de densitatea si porozitatea lor, panourile acustice pentru perete sunt o solutie necesara si extrem de utila. In plus, acestea functioneaza la eficienta maxima pe toate frecventele sonore si, datorita designului versatil, pot fi integrate cu usurinta in orice incapere.

In urma implementarii solutiilor acustice realizate de GBC, sediul Fitbit din Romania se bucura acum de solutii de acustica de ultima generatie cu o calitate a sunetului ireprosabila, integrate perfect in arhitectura spatiului, fara distorsiuni, ecouri sau alte interferente acustice.

In plus, la sediul Fitbit Romania ,GBC s-a ocupat si de implementarea solutiilor AV, aliniate standardelor globale Fitbit garantate prin partenerii globali PSNI si compuse din echipamente profesionale cu renume in industria AV: Sony, Extron, Vaddio, Revolabs si ClearOne. Au fost amenajate sali de videoconferinta si sali multifunctionale complexe ce cuprind solutii de comunicare si display-uri Sony 4K, impreuna cu sisteme audio DSP de ultima generatie si solutii de automatizare si control Extron.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.