Sanatatea Press Group

Sanatatea Press Group a fost infiintata din dorinta unei abordari profesioniste si strategice a comunicarii in sectorul sanatate/medical. Expertiza Sanatatea Press Group se bazeaza atat pe numarul de proiecte derulate, cat si pe anii de experienta acumulati in domeniul comunicarii din sanatate si organizarea de evenimente specializate. Sanatatea Press Group se diferentiaza si se defineste prin competenta in realizarea de strategii pentru domeniul in care activeaza, de la comunicare cu mass-media si/sau publicul tinta, realizarea de campanii si pana la definirea si implementarea unor concepte unice, care sa aduca plusvaloare proiectelor.

Comunicare eficienta si transparenta decizionala


GBC sustine comunicarea eficienta, dar si transparenta decizionala, astfel ca a implementat pentru Sanatatea Press Group, un sistem de vot portabil manufacturat de Sunvote, producator cu peste 20 de ani experienta in industria sistemelor de votare.

S52Plus este cel mai apreciat sistem de votare Sunvote, avand 10 butoane de raspuns, display LCD si optiunea de multi-vot.
✔ Autentificare printr-un numar unic de inregistrare stocat in baza de date a software-ului
✔ Optiuni multiple de vot: varianta unica de raspuns, variante multiple de raspuns, votare contra-cronometru
✔ Tehnologie RF 2.4G
✔ 80 de canale
✔ Autonomie de pana la 280 de ore
✔ Integrare nativa cu aplicatia Microsoft PowerPoint
✔ Optiuni de configurare sesiune vot in Microsoft PowerPoint
✔ Functie de backup disponibila pentru restaurari rapide sau alte incidente
✔ Sistemul poate fi cu usurinta transportat si pus in functiune imediat in orice locatie

Sistemul de votare Sunvote implementat de GBC pentru Sanatatea Press Group, satisface necesitatea clientului de a avea un sistem de vot portabil care sa permita votul in timp real, in cadrul prezentarilor pe care compania le organizeaza pentru clientii sai din domeniul privat de sanatate.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.