Registrul Auto Roman

Registrul Auto Roman (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii.

Comunicare eficienta, fara interferente


Un obiectiv important il reprezinta imbunatatirea mediului concurential, prin cresterea calitatii activitatilor de autorizare si de verificare a operatorilor economici din domeniu, cat si simplificarea procedurilor aplicate in activitatea Registrului Auto Roman.

Sistemul de comunicare intercom manufacturat de HTDZ si integrat de GBC permite imbunatatirea comunicarii cu clientii prin facilitarea transmiterea bidirectionala a mesajelor. Sistemul este format din microfon tip gooseneck, difuzor si control al volumului integrat pentru zona din interiorul ghiseului si difuzor cu microfon integrat pentru zona din exteriorul ghiseului.

Tehnologia folosita de sistemul profesional intercom HT-DZII permite comunicarea handsfree pe doua cai, dar si optiunea de inregistrare a convorbirilor. In plus, sistemul include functie de reducere a zgomotului de fundal, furnizand astfel un sunet clar in ambele parti ale ghiseului.

Comunicarea neperturbata facilitata de sistemul de comunicare intercom HT-DZII implementat de GBC, duce la scaderea timpilor de asteptare la ghiseu si la cresterea productivitatii angajatilor care pot rezolva mult mai rapid problemele clientilor.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.