Registrul Auto Roman

Registrul Auto Roman (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii.

Un obiectiv important il reprezinta imbunatatirea mediului concurential, prin cresterea calitatii activitatilor de autorizare si de verificare a operatorilor economici din domeniu, cat si simplificarea procedurilor aplicate in activitatea Registrului Auto Roman.

Comunicare eficienta, fara interferente

Sistemul de comunicare intercom manufacturat de HDTZ si integrat de GBC permite imbunatatirea comunicarii cu clientii prin facilitarea transmiterea bidirectionala a mesajelor. Sistemul este format din microfon tip gooseneck, difuzor si control al volumului integrat pentru zona din interiorul ghiseului si difuzor cu microfon integrat pentru zona din exteriorul ghiseului.

Tehnologia folosita de HT-DZII permite comunicarea handsfree pe 2 cai, dar si optiunea de inregistrare a convorbirilor. In plus, sistemul include functie de reducere a zgomotului de fundal, furnizand astfel un sunet clar in ambele parti ale ghiseului.

Comunicarea neperturbata facilitata de sistemul de comunicare intercom HDTZ implementat de GBC, duce la scaderea timpilor de asteptare la ghiseu si la cresterea productivitatii angajatilor care pot rezolva mult mai rapid problemele clientilor.